Olin Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ta sleva bude jenom na chatky nebo i na ostatní ubytování ?!? Na veškeré ubytování, ale většina spí v chatičkách . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já asi nepojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 sem zvedav na pocasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 rozmazane asik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 já asi nepojedu co to??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Bobík dělá scény??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Máca:myslím že nevleze..vždy mě vlezla jen ta práce:-)a ta mě to kazit teda nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) jj, pbsluha je "boží" nevim s čim nejste spokojení ale já si na obsluhu OPRAVDU NEMOHU stěžovat.. navíc mi v nouzi největší, kdy jsem po půlnoční pitce s Coooco69 nemohl dva dny pozřít ani rohlík, poskytli jako první pomoc několikero tablet nejmenovaného léku.. a jestli je někdo nasranej, že na oběd musí chvilku čekat, tak ať si sjede pro bagetu.. to Olin: někdo si rád připlatí.. dostanu-li po podzimní ostudě pokoj, tak si ho zarezervuju na 100 prcent. Díky za dohodnutou slevu . Editováno: 5. Únor 2009, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 prej chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já asi nepojedu Co se deje. Ja myslel ze si zase trosku zapanackujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) já asi nepojedu Zase dělá Zagorku ... Tome, kuwa co je tohle za řeči? Editováno: 6. Únor 2009, autor: pentadius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 info o cenach ubytovani viz webovky campu ? Nebo jsou ceny domluveny jinak?? ( Pro chytraky - ano slevy pro cleny, beru v potaz !! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 prej chvilku když chceš psa bít, hůl se vždycky najde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 já bych chtěl oficiálně potvrdit, že jedu a že Bobík taky, protože tančit sólo rozhodně neplánuju!!! BOBE, TY VOLE, SNAD MĚ V TOM NENECHÁÁÁÁŠ!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 2OO7 odpojená baterka 2OO8 polepený auto CZkama asi už o to nestojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 2OO9 - překvapení.. proto je důvod se tam ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 nevim s čim nejste spokojení ale já si na obsluhu OPRAVDU NEMOHU stěžovat.. navíc mi v nouzi největší, kdy jsem po půlnoční pitce s Coooco69 nemohl dva dny pozřít ani rohlík, poskytli jako první pomoc několikero tablet nejmenovaného léku.. a jestli je někdo nasranej, že na oběd musí chvilku čekat, tak ať si sjede pro bagetu.. to Olin: někdo si rád připlatí.. dostanu-li po podzimní ostudě pokoj, tak si ho zarezervuju na 100 prcent. Díky za dohodnutou slevu . taky když sem druhej den odpoledne odjížděl tak jsem tě viděl jak jsi jen tak zavravor u umývárky........jinak udělat minibar z tvýho kufru byla super......jen si vem rychlejšího notase, aby nenabíhal tak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) 2OO7 odpojená baterka2OO8 polepený auto CZkama asi už o to nestojím do tvýho výčtu jsi zapoměl 2008- pochcany kolo o Klácy.....ale uznej sam, kdyby nebylo polepený, tak by jsi v mrachu a ve 3 ráno nezačal leštit jelenici nebo se snad stydíš za lahváčka? PS: když na tebe na karmeli houkam jak paku (pátek 6.2) tak mě neignoruj a pozdrav Editováno: 8. Únor 2009, autor: Sinius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 sinius: kdy a kde? asi jsem byl zamyšlenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Na veškeré ubytování, ale většina spí v chatičkách . . . Tak jsi mě ukecal Mám zamluvenou chatku pro 3. tož se zase uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak již mam zamluvenou chatku :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 já bych chtěl oficiálně potvrdit, že jedu a že Bobík taky, protože tančit sólo rozhodně neplánuju!!! BOBE, TY VOLE, SNAD MĚ V TOM NENECHÁÁÁÁŠ!!!! to víš, že Tě v tom nenecháám.. to Bobik: nebuď měkkej, zvu Tě zase do baru u Superfattyůů taky když sem druhej den odpoledne odjížděl tak jsem tě viděl jak jsi jen tak zavravor u umývárky........jinak udělat minibar z tvýho kufru byla super......jen si vem rychlejšího notase, aby nenabíhal tak dlouho to Sinius: mě bylo zle ještě v pondělí a od té doby se mi chlast hnusí.. a dostal jsem novou baterku, teď by měl vydržet víc jak já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Takže se uvidíme A taky je čas zase vyměnit nějakou tu LEDovatou žárovečku !!! - z preventivních důvodů hned v pátek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak už mám zarezervovaný ubytko. Z pátka na sobotu. Myslím, že stačí když se ožerem jeden den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Já sice neříkám,že na 100%,ale rád bych přijel pokud se nic nepodělá,a pokud jsou tu nějací západočeši tak se mužem domluvit jestli Pá-So,nebo So-Ne a vyrazit tak nějak spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky