Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Přesně tak.Nejhorší jsou ty co pořád maji plnou hubu kecu ale nikdy s ničim nepomužou.To taky nesnáším.Kritizovat muže každej jouda co má doprdele díru-sorry ale to mě taky dokáže zvednout ze židle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Bohužel je to pravda.Jen bych chtěl vědět,kdy jsem to již říkal????? Vloni, předloni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) nepleteš se? fakt nevim,že bych to říkal no nic,nebudu to tady zasírat Editováno: 14. Duben 2009, autor: maca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Nebud labut tak daleko to zase nemas a na panaky te budeme zvat my ubytovani stoji taky par korun. Udelej to jako my. Patek sobota a pak domu. Jednou se ozrat uplne staci Musime preci trosku zapit ten tvuj chomout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 maca: jj, rozlučka se svobodou musí proběhnout! tak nedělej haryky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 to už rozlučka nebude,páč již budu ženáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 nebude to rozlučka tak mužeš i dve noci ty voe koukej dorazit, nebo ti něco neřeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Maca : Tak tim spis sekat dobrotu musis jen do svatby. Vem sebou tedy uz manzelku. Pohrajete si jako rodinka treba s malym Matyskem Editováno: 14. Duben 2009, autor: Mates_XIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 vono ho to přejde, že jo martine :-) a jestli ne tak mě nasereš :-) kua na škůdku máš, na ekologickou daň, doplňky kupuješ a najednou nemáš pár stovek na sraz? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 najde se tam ještě jedno volný místo pro výrobnu sazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 jasný, prostě se sejít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Blejou po chlastu jen pracháči. Přeci když to stálo takový prachy to pak nehodim do záhonku nebo do hajzlu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 já na sto koule nepřijedu:-(jelikož mám 16.5 narozniny tak o tomto víkendu slavím....prasátko plzíňka....leda že by jste chtěli udělat spanilku do Padubic se juknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Nebo Ty bys mohl udělat toho vepře v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ty woe Míro, a nás nepozveš jo? to máš teda velkýýýýý mííííííínus :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No prasatko by bylo fajn. Myslím, že grilovat se bude určitě. Už se těším jak se zmastíme a nejen od masa a klobasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 já nepiju a jím pouze zeleninu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 to máš pořád zakázaný jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Daku ale samouzřejmě že jo:-)vždyť píšu že když si uděláte spanilku tak klído přijeďte ale to by jsi musel abstinovat ...ne jak minule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 pozvání přijímám prej jako minule sem tě snad ještě neviděl očima společensky unaveného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 já nepiju a jím pouze zeleninu Jo zeleninu ale prohnanou přes prase => veprovy steak ... a zelenou na pití co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jedu Pá-So, škodahome, neškodahome.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já přijedu se svým "oranžáčkem" na 99,99%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jedu Pá-So, škodahome, neškodahome.. sejdeme se u tebe na baru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 neblbni nebo nepojede, naposledy tvrdil ze pul roku nebude pit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky