Ol@f Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mám jednu technickou - jelikož moje nové auto není škodovka, ani nic koncernového, budu s ním vpuštěn do areálu, nebo budu nucen potupně zaparkovat před branou? Tusim nejake mordej ford loni parkoval tam nekde v zadu a chodilo se na nej chcat, takze posud jestli to pred branou nebude lepsi lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 No myslím, že když nebudeš stát u záchodků, vyřešíš to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ptám se protože, co jsem tam dvakrát byl (roky 2006, 2007), tak před tou bránou bylo dost plno, takže v případě, že bych nebyl vpuštěn dovnitř, tak bych nejspíš dorazil MHD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já myslím, že po zaplacení Tě tam pustí i trabantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ptám se protože, co jsem tam dvakrát byl (roky 2006, 2007), tak před tou bránou bylo dost plno, takže v případě, že bych nebyl vpuštěn dovnitř, tak bych nejspíš dorazil MHD... Já vemu magnetický znak škoda a dáme Ti ho na kapotu a projedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já vemu magnetický znak škoda a dáme Ti ho na kapotu a projedeš OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 FUGAS: bych to neřešil, jak bylo zmíněno, na podzim se tam stavil modrej ovál a byl vpuštěn dovnitř... cos pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 technická- pojede tam někdo v sobotu přez kolín,KH nebo poděbrady? já jen abych tam nejel sám jak trotl a navíc nevim kde to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 FUGAS: bych to neřešil, jak bylo zmíněno, na podzim se tam stavil modrej ovál a byl vpuštěn dovnitř... cos pořídil? Taky jednoho modráka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tusim nejake mordej ford loni parkoval tam nekde v zadu a chodilo se na nej chcat, takze posud jestli to pred branou nebude lepsi lol lol To si pleteš s modrou oktávou vittoria asi Dakie má pravdu, já byl vpuštěn dovnitř na podzimních Chabrech, který byly spíše o pokecu i bez aut, tak nevim, jak to bude na "velkých" Chabrech. Snad se Olin vyjádří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 no to podle toho kolik bude mista, ale nemusis stat hned pred branou, dole mezi vilkama se ti jedno auto ztrati ja ti dam p2m ze jako se chodilo chcat na moje auto...skoncils a deda dostana misto megana satise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nic neboj Vláďo, ještě nám natáhnou koberec rudej pod nožky Vitto: teď nevim jestli je to dobře, nebo špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 třeba myslel Sandero , Petře, takže nakonec koso-auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak dnes zamluvena chatička, jen ať se podaří počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tusim nejake mordej ford loni parkoval tam nekde v zadu a chodilo se na nej chcat, takze posud jestli to pred branou nebude lepsi lol lol ol@fe do nej...hihi hi hi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak dnes zamluvena chatička, jen ať se podaří počasí moje slova moje slova.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nápodobně, taky už máme boudičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 tak ja pravdepodobne s brnakama dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Lukyne a kdy? V pátek nebo v sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 No snad stihnem dorazit na štelovacim podvazku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Už aby to bylo,nemohu se dočkat.....vzal jsem si kvuli tomu dovolenou,abych dorazil jako vždy v pátek Jen oužou asi nepřijedu technické problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Kluci a ja neprijedu Divite se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ty woe, ty ještě žiješ nebejt televize tak o tobě nevíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 To vis, jeste na me Blesk nic nevytahl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky