protected Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě napadlo to nějak obalit třeba tapetou, ale asi by to bylo hnusné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 dřevodekor?snad né projdi tu sekci bazar ale pochybuju,leda tak škodovka ale nejsem si jist,mám za to že to byl vždy polep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 dřevodekor?snad né projdi tu sekci bazar ale pochybuju,leda tak škodovka ale nejsem si jist,mám za to že to byl vždy polep nene LaK mají klas dřevo, resp možná né dřevo, ale neni to ta hnsun samolepící hmota jako prodávají na různých tuning stránkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ja bych rekl ze na manualni to nebude ze pouze na digitalni se to delalo...jak rikaji teda polepit si to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Taketo mas na mysli? Len to musi existovat ked to tak mam... sice neviem co to je za typ co mas ci nahodou nemas kaplicku misto vlny... Editováno: 3. Únor 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ve škodovce se dělal i dřevodekor na manuální klimu. Číslo dílu je myslím DAP300002, protože na climatronic je DAP300001. Je to na novou palubku (kapličku). Kdybys to chtěl na vlnu, válí se mi někde v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 mrknu na to díky, jedná se mi o novou palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nevím kolik stojí, ale ve škodovce ho vedou, jak na manual tak na climatronic - jsou to 3 díly - mřížka, popelník a pod řadící páku. Ale je to pouze na lepší přístrojovou desku. čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Číslo z Etky - DAP 300 002 čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:) Editováno: 12. Únor 2009, autor: McDrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Číslo z Etky - DAP 300 002 sem se chtel zeptat to mas naky program nebo je to normalne web stranka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ETKA je program, elektronický katalog nahradních dílů pro Skodu, VW, OOOO a Seat. Když budeš hledat tak najdeš, stahneš, nainstaluješ a budeš mit taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To teda ziram, myslel jsem, ze se delal drevodekor pouze na Climatronik ale maji ho teda i na manualni hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tema precistena od OT o Etke. Taketo veci prosim rieste cez SZ paaaani, tuto programy chranene autorskym pravom nenajdete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tema precistena od OT o Etke.Taketo veci prosim rieste cez SZ paaaani, tuto programy chranene autorskym pravom nenajdete. smazal si i můj dotaz ohledně toho, zda se dá přes etku díl objednat. Mám tím na mysli dřevodekor o kterém se tu celou dobu diskutuje, takže dotaz zní...dá se přez etku sehnat kontakt na dodavatele daného dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nie, cez Etku nic neobjednas, je to standalone program. Objednavame bud v skoda salone/servise/... alebo u "tunajsich predajcov" cc-autodily.cz a skoda-dily.cz PS: necituj zbytocne bezprostredne predchadzajuce prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak dřevodekor už je doma:) dnes mi přišel ze slovenska za 1200kč, zož ujde vzhledem k tomu, jak je to nedostatkové zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 prosím, prosím, ti co mají Etku.. je možné zjistit kod dřevodekoru do dveří? Pokud tento díl lze v Etce dohledat, díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Neviem ci mas na mysli len tie listy. Pozri tu... http://partmaster.com.ua/?action=catalog_s...%B7%D0%BE%D0%B2 cislo 10. Podla etky 1U0867439 a 2WE pise orech,teda asi drevo dekor lista.. . Editováno: 3. Březen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 přesně toto myslím, zkusím google a uvidíme, zda podle čísla dílu něco vyhledám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 hm, ani google nic nenašel, asi toto nepujde jen tak sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jedine asi skoda predajne,alebo vrakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no nic, jsem rád, že jsem sehnal řadičku z LaK a dekor pro manual klimu, takže jsem spokojen, dekor na dveře by byl jen třešnička na dortu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.