OIZIK Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ahoj,promin te jestli to tu nekde je ale nikde jsem to nenasel.mam fabii klasic a chtel bych do kufru udelat ty dve vyklopny schranky co jsou nabocich treba jako ma vybava ambiente je to slozity? co musim vse koupit poradte prosim?dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 myslim ze to chce cely novy koberec bocny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nevím jestli se to prodává jako náhradní díl. myslím pouze ty dekly kapes. podle mě měnit celý božní koberec je zbytečnost. jen bude asi nutné dobělat drážky aby ten deklík držel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Já zrovna řeším totéž. Jasnou volbou bylo vyměnit celé boky. Spodní drážky by sice stačilo vyříznout, ale horní uchycení by byl problém, jelikož tam chybí celý ten plast s výstupky pro zajištění viz fotky. Jinak je má na prodej Refi za 350 Kč. Viz zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ok pak rozdíl v kobercích je ted v tom případně chybějícím plastu zespodu. verze bez zavíratelných kapes ty plasty pro výstuhi nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.