Zdenal C. Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nazdárek všem,Tak trošku popojedeme Co říkáte na kola Kentaur? Nevíte jak by mohly slušet? Nemáte někdo program, aby se to hodilo na auto, jak to bude vypadat? Díky moc, za všechny odpovědi a názory Ty by mohly vypadat dobre, navic pokud by se dali redukcni (podlozky ?) z 5x112 na 5x100 tak by se mi moc libily i Pegasusy z OII (ty se naramne povedly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Tak kentaury jsou myslim dobra volba .. taky jsem je hodne chtel ale nebyly k sehnani a naskytly se jiny ... Editováno: 6. Únor 2009, autor: Adler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 JJ Kentaurky sou moc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Teda moc pekne ... zajimaly by me ale i ty Pegasusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 kentaury jsou dle me lepsi ..... nebo by ta okta chtela slozit nazem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To: Adler: To je fakt bomba, díky moc za inspiraci. Na základě těchto obrázku :-), o nich začínám hodně uvažovat Ty Kentaury mají rozteč 5x100? nebo se pletu ? A jaké máte zkušenosti z redukčními podložkami z 5x112 na 5x100? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Co říkáte ještě na kola Sputník z OII L&K. Bylo by možná fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cirdaf Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Já sem pro Toora, Speedline, Braid nevím proč Možnost je veliká, konfigurátorů mazec, záleží co se ti bude nejvíce líbit, na financích, na užití. C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ty zlute vypadaji zajimave BTW : co se tyce konfiguratoru, osobne si myslim, ze Vam sice trochu pomuzou o urcite predstave, ale vetsinou to se skutecnosti to nema nic moc spolecneho, protoze i ty lite kola, ktere vypadaji na konfiguratoru strasne ve skutecnosti se muzou libit a nekdy i naopak. Nevim nenasel jsem poradnej kvalitni konf. mozna jediny schopny www.elektrony.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) Ty zlute vypadaji zajimave BTW : co se tyce konfiguratoru, osobne si myslim, ze Vam sice trochu pomuzou o urcite predstave, ale vetsinou to se skutecnosti to nema nic moc spolecneho, protoze i ty lite kola, ktere vypadaji na konfiguratoru strasne ve skutecnosti se muzou libit a nekdy i naopak. Nevim nenasel jsem poradnej kvalitni konf. mozna jediny schopny www.elektrony.cz ahoj Zdendo C: Můžu s tebou jedinou souhlasit, žádný konfi se nedá srovnávat s origo fotem na autě. Proto musíme hledat a hledat a třeba se poštěstí. A co říkáš na tyto kola v 17" (ale chtěj za ně pořádnej ranec). Tu na foru je má myslím Milous ( ale on má 19") a fakt luxus Editováno: 11. Únor 2009, autor: mirus007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jak si napsal chlape jsou , ale mam pocit, ze Millous ma jine Tomason TN4, mozna se ale pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ja mam tyhle- alutec Kyro (za 8000 funglovka se zarukou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Kola jak kola, ale ty 2 HUSTÝ ROURY, ČERVENÉ BUBNY a TAŽNÝ - tomu říkám "tunyng". Tipuju aspoň 20 koní navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak chlapy pochlubte se ještě s dalšíma kouskama, já už na léto taky sháním jinou inspiraci......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak mě ve čtvrtek přišli tyhle kolesa ještě sehnat nějaký gumy a počkat až se to počasí trošku umoudří a pujdu na octu už se nemužu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak mě ve čtvrtek přišli tyhle kolesa ještě sehnat nějaký gumy a počkat až se to počasí trošku umoudří a pujdu na octu už se nemužu dočkat Tak ty jsou fakt , můžeš napsat kde si je koupil a cenu do SZ. Díky moc. Co budeš dávat za rozměr pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 klasika,podle me okte nejvic slusi a kdo tvrdi ze ne tak je lhář Souhlas !! Spidery 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 No myslim,ze je tu uz nekdo ukazoval ale nevadi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ty Dezenty jsou moc povedene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nene Alessio super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ty dezenty jsem chtel puvodne kupovat,ale nakonec jsem sahl po jinyych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Originální kola jsou až na výjimky vždycky to nejlepší, aspoň dle mýho ... Ty designéři maj čas si s tim pohrát, takž výsledek stojí za to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Chossse : Jo taaaaak spatne se divam ... rorda : Na tom neco bude, protoze se mi treba hodne libi klasicke 15" na OI ty hladke, a pak se naramne povedly L&K, na OII zase pegasusy a samo ze obe RSka taktez povedene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ahoj chlapáci, tak dlouho sem nikdo nenapsal. Tak co říkáte na kola v příloze, nevíte co je to za kola (značka) atd. PS:Foto půjčeno z webu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tyhle se mi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.