Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Odkaz nefunguje, asi jsi byl prihlasenej jako zakaznik. :)

zajimava vecicka... :)

škoda, že to má háček, nesmíte mít HF sadu, jinak to nezobrazuje...

já to pochopil, že to není kompatibilní s tou jejich HF sadou.

ono to totiž supluje RJ HF sady ;)

takže to obsadí adresu 77-telefon?

přesně tak

No pokud dobře čtu, tak jen premium HF s funkcí rSAP, o obyč nic nepíšou.

EDIT: Už jsem jim napsal mail, tak uvidíme.

to je opravdu zajimave - nepremejslite o tom nekdo? zajimalo jestli to jde i vypnout a pouzivat "klasiku"

Já ano, proto jsem jim psal.

Představuju si to tak, že to je jen další "okno" na maxidotu - jakože budeš přepínat mezi klasickým palPC, navi, radiem, a jedno okno bude tohle...

Já ano, proto jsem jim psal.

Představuju si to tak, že to je jen další "okno" na maxidotu - jakože budeš přepínat mezi klasickým palPC, navi, radiem, a jedno okno bude tohle...

tak to potom jo... to by bylo ok ..... zkus se jeste poptat po ty funkcnosti-ovladani a treba kdyby to fungovalo tak jak si psal tak bych o tom taky uvazoval.... a cena pro vic by byla stejna? :)

Zatím jsem se zeptal jen jak je to na funkčnost s obyč HF jednotkou a uvidíme co mi napíšou, pak kdyžtak dál. Pokud tedy mluví English, prt. ja Deutsch moc ne :-D

Zatím jsem se zeptal jen jak je to na funkčnost s obyč HF jednotkou a uvidíme co mi napíšou, pak kdyžtak dál. Pokud tedy mluví English, prt. ja Deutsch moc ne :-D

rozhodne dej potom echo - myslim ze jen nemcina tam nebude..

Věřím, že nebude problém s AJ, i stránky maj v english verzi. Doufám, že dnes odpoví.

No pokud dobře čtu, tak jen premium HF s funkcí rSAP, o obyč nic nepíšou.

EDIT: Už jsem jim napsal mail, tak uvidíme.

píšou, že není kompatibilní s HF, které zobrazují na Maxíku, a jako příklad je ta rSAP jednotka ;)

Je to jak pise rolbar...bez HF.

Ja si myslim ze to bude vyuzivat kanal HF jednotky, bylo by dobre treba mezi nimi nejak prepinat, proste ze by to bylo nainstalovano ve voze oboje a jen jedna by byla funkcni, sem tam zapnout proste tuto jednotku a jinak fungovat s HF...ale tezko rict zda by to slo treba na nejaky prepinac a jak by to bylo s kodovanim, apod.

kdyz se podivate na dalsi veci co nabizeji tak je tam BT HF ktera taky zobrazuje na maxiku info o dalsich vecech,navic umi sms atd... urcite tedy reseni existuje.

jen neumi cesky.. a neumi zobrazovat na bilych displejich...

Upraveno od honzik

ta jejich jednotka s tím také nechodí, mají to tam napsané :)

Včera večer mi přišla odpověď, že to vážně nefachá s žádnou HF co zobrazuje informace na displeji, takže Jarda měl pravdu a asi smolík - buď jedno nebo druhé, ale taky by se mi to líbilo.

Včera večer mi přišla odpověď, že to vážně nefachá s žádnou HF co zobrazuje informace na displeji, takže Jarda měl pravdu a asi smolík - buď jedno nebo druhé, ale taky by se mi to líbilo.

takze akce se nekona? :)

Asi ne, nevím kam se to přesně napojuje, ale asi to nepůjde "přepínat", i když by to bylo super. A té super origo HF se vážně vzdát nechci.

Asi ne, nevím kam se to přesně napojuje, ale asi to nepůjde "přepínat", i když by to bylo super. A té super origo HF se vážně vzdát nechci.

Podle mě se to napojuje za rádio na ten velký konektor. Něco jako odblok DVD za jízdy.

Potřebuje to minimálně napájení a 2 CANové vodiče.

Může to být kdekoli, ale za rádiem je to jednoduché.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.