Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já ano, proto jsem jim psal.

Představuju si to tak, že to je jen další "okno" na maxidotu - jakože budeš přepínat mezi klasickým palPC, navi, radiem, a jedno okno bude tohle...

tak to potom jo... to by bylo ok ..... zkus se jeste poptat po ty funkcnosti-ovladani a treba kdyby to fungovalo tak jak si psal tak bych o tom taky uvazoval.... a cena pro vic by byla stejna? :)

Vloženo
Zatím jsem se zeptal jen jak je to na funkčnost s obyč HF jednotkou a uvidíme co mi napíšou, pak kdyžtak dál. Pokud tedy mluví English, prt. ja Deutsch moc ne :-D

rozhodne dej potom echo - myslim ze jen nemcina tam nebude..

Vloženo
No pokud dobře čtu, tak jen premium HF s funkcí rSAP, o obyč nic nepíšou.

EDIT: Už jsem jim napsal mail, tak uvidíme.

píšou, že není kompatibilní s HF, které zobrazují na Maxíku, a jako příklad je ta rSAP jednotka ;)

Vloženo

Ja si myslim ze to bude vyuzivat kanal HF jednotky, bylo by dobre treba mezi nimi nejak prepinat, proste ze by to bylo nainstalovano ve voze oboje a jen jedna by byla funkcni, sem tam zapnout proste tuto jednotku a jinak fungovat s HF...ale tezko rict zda by to slo treba na nejaky prepinac a jak by to bylo s kodovanim, apod.

Vloženo (editace)

kdyz se podivate na dalsi veci co nabizeji tak je tam BT HF ktera taky zobrazuje na maxiku info o dalsich vecech,navic umi sms atd... urcite tedy reseni existuje.

jen neumi cesky.. a neumi zobrazovat na bilych displejich...

Editováno: , autor: honzik
Vloženo

Včera večer mi přišla odpověď, že to vážně nefachá s žádnou HF co zobrazuje informace na displeji, takže Jarda měl pravdu a asi smolík - buď jedno nebo druhé, ale taky by se mi to líbilo.

Vloženo
Včera večer mi přišla odpověď, že to vážně nefachá s žádnou HF co zobrazuje informace na displeji, takže Jarda měl pravdu a asi smolík - buď jedno nebo druhé, ale taky by se mi to líbilo.

takze akce se nekona? :)

Vloženo
Asi ne, nevím kam se to přesně napojuje, ale asi to nepůjde "přepínat", i když by to bylo super. A té super origo HF se vážně vzdát nechci.

Podle mě se to napojuje za rádio na ten velký konektor. Něco jako odblok DVD za jízdy.

Potřebuje to minimálně napájení a 2 CANové vodiče.

Může to být kdekoli, ale za rádiem je to jednoduché.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...