Milhausek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 http://www.kufatec.de/shop/product_info.ph...c7825cc426d606c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Odkaz nefunguje, asi jsi byl prihlasenej jako zakaznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) asi myslel toto http://www.kufatec.de/shop/product_info.ph...y-and-more.html Editováno: 3. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zajimava vecicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 škoda, že to má háček, nesmíte mít HF sadu, jinak to nezobrazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já to pochopil, že to není kompatibilní s tou jejich HF sadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ono to totiž supluje RJ HF sady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 takže to obsadí adresu 77-telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No pokud dobře čtu, tak jen premium HF s funkcí rSAP, o obyč nic nepíšou. EDIT: Už jsem jim napsal mail, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to je opravdu zajimave - nepremejslite o tom nekdo? zajimalo jestli to jde i vypnout a pouzivat "klasiku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já ano, proto jsem jim psal. Představuju si to tak, že to je jen další "okno" na maxidotu - jakože budeš přepínat mezi klasickým palPC, navi, radiem, a jedno okno bude tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já ano, proto jsem jim psal. Představuju si to tak, že to je jen další "okno" na maxidotu - jakože budeš přepínat mezi klasickým palPC, navi, radiem, a jedno okno bude tohle... tak to potom jo... to by bylo ok ..... zkus se jeste poptat po ty funkcnosti-ovladani a treba kdyby to fungovalo tak jak si psal tak bych o tom taky uvazoval.... a cena pro vic by byla stejna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zatím jsem se zeptal jen jak je to na funkčnost s obyč HF jednotkou a uvidíme co mi napíšou, pak kdyžtak dál. Pokud tedy mluví English, prt. ja Deutsch moc ne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zatím jsem se zeptal jen jak je to na funkčnost s obyč HF jednotkou a uvidíme co mi napíšou, pak kdyžtak dál. Pokud tedy mluví English, prt. ja Deutsch moc ne :-D rozhodne dej potom echo - myslim ze jen nemcina tam nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Věřím, že nebude problém s AJ, i stránky maj v english verzi. Doufám, že dnes odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No pokud dobře čtu, tak jen premium HF s funkcí rSAP, o obyč nic nepíšou.EDIT: Už jsem jim napsal mail, tak uvidíme. píšou, že není kompatibilní s HF, které zobrazují na Maxíku, a jako příklad je ta rSAP jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Je to jak pise rolbar...bez HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ja si myslim ze to bude vyuzivat kanal HF jednotky, bylo by dobre treba mezi nimi nejak prepinat, proste ze by to bylo nainstalovano ve voze oboje a jen jedna by byla funkcni, sem tam zapnout proste tuto jednotku a jinak fungovat s HF...ale tezko rict zda by to slo treba na nejaky prepinac a jak by to bylo s kodovanim, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) kdyz se podivate na dalsi veci co nabizeji tak je tam BT HF ktera taky zobrazuje na maxiku info o dalsich vecech,navic umi sms atd... urcite tedy reseni existuje. jen neumi cesky.. a neumi zobrazovat na bilych displejich... Editováno: 4. Únor 2009, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ta jejich jednotka s tím také nechodí, mají to tam napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Včera večer mi přišla odpověď, že to vážně nefachá s žádnou HF co zobrazuje informace na displeji, takže Jarda měl pravdu a asi smolík - buď jedno nebo druhé, ale taky by se mi to líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Včera večer mi přišla odpověď, že to vážně nefachá s žádnou HF co zobrazuje informace na displeji, takže Jarda měl pravdu a asi smolík - buď jedno nebo druhé, ale taky by se mi to líbilo. takze akce se nekona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Asi ne, nevím kam se to přesně napojuje, ale asi to nepůjde "přepínat", i když by to bylo super. A té super origo HF se vážně vzdát nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Asi ne, nevím kam se to přesně napojuje, ale asi to nepůjde "přepínat", i když by to bylo super. A té super origo HF se vážně vzdát nechci. Podle mě se to napojuje za rádio na ten velký konektor. Něco jako odblok DVD za jízdy. Potřebuje to minimálně napájení a 2 CANové vodiče. Může to být kdekoli, ale za rádiem je to jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.