mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No ale pokud máš HF, tak je tam napojená ona, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Asi ne, nevím kam se to přesně napojuje, ale asi to nepůjde "přepínat", i když by to bylo super. A té super origo HF se vážně vzdát nechci. Jedine dat spinac na napajeni a zjistit i kdyz to bude nakodovane a nebude to napajene, zda-li bude HF aktivni nebo nebude, tezko rict, tohle by chtelo vyzkouset...na to asi nikdo chut mit nebude dat do toho jen tak na testovani 120e ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No ale pokud máš HF, tak je tam napojená ona, nebo ne? V principu jde o to, že pokud máš HF, tak máš obsazenou adresu 77-telefon a to zařízení ji chce taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 V principu jde o to, že pokud máš HF, tak máš obsazenou adresu 77-telefon a to zařízení ji chce taky. myslim ze to nemusi byt docela pravda,z hlediska displeje (maxiku) je HF jen zarizeni s adresou 77(ve skutecnosti teda jinou,ale dejme tomu.) a co mu HF posle to zobrazi (tel seznam,atd), ale pokud udelas "prevodnik" se 2 CAN linkama a zaradis ho mezi maxik a HF ,tak muzes maxiku posilat co chces a presto nemusis prijit o funkci HF sady. (muzes mit HF treba jen na 1 radku displeje a zbytek cokoli). To vse muze (a v tom FISKONU i funguje) soucasne / bez prepinani nebo odpojovani HF .myslim ze duvod proc to nefunguje na bilych maxidotech je jen otazka casu / reverznuti sbernice . podle me by bylo jeste jednodussi pouzit prevodnik mezi maxik - radio a misto nazvu stanice mit poradne menu s dulezitymi hodnotami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Já jsem jen dedukoval a taky mi unikla podstatná informace, že na nebílých maxidotech to chodí i s telefonem. Zobrazování názvů stanic je podle mě k ničemu a klidně bych tam bral něco jiného. Editováno: 5. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jj, pokud by to šlo, bylo by to super ale já do toho nedělám, takže vůbec netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.