Davča Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdravím Vás,odešla mi dálka.Při rozebírání klíčku jsem zjistil,že je uvolněná malá součástka,pokusil jsem se to dát opravit,ale nefungoval.Zůstal mi klíč s imobiliserem a potřeboval bych poradit co teď.Chci opět dálku.Jak to udělat s imobiliserem.Mám jen jeden klíč a jeden imo a chtěl bych dva klíče s imo.Chtěl bych buď dálkové ovl. s vystřelovacím klíčem a nebo autoalarm buď Sentinel 1100 nebo Magicar M4000.Poradíte mi jak vyřešit problém s chybějícím imo.Díky za radu,nejsem technický typ ,tak pokud možno polopatě,Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kup nový DO a je to cca 2000,- neorigo bych nedal - spolehlivost se většinou nedá srovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 nebo se podívej tady na fóru na téma o vystřelovacích klíčích Rakso.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Pozri odkaz co je dole: PRERABKA KLUCA. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Raksa jsem montoval myslím 6x a jestli má ted origo DO a odešel jen ovladač tak rakso mi přijde velkej krok zpět (funkce, KVALITA, ŽIVOTNOST) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zozen si len samostatne D.O. Nakoduj k tvojmu autu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.