jirka3 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to jsem zvědavej jestli se z něčim takovym vytáhne i Audi...už se mi to blíží,ještě tak 3.týdny a jsou doma. hele kamarad si koupil ve Svajcu novou A3 a ma na tri roky servis gratis,ale naplne si plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nemáš ešte ani jednu Audinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ne ne,nemám...objednal jsem je v druhé půlce října a řekl mi že výroba už to bude na 100% 2009 a že předání vidí tak na konec února max.začátek března,tak uvidim... Zrovna min.týden si pořídil známej co jezdí pro jeden Pražský hotel už taky A6-FL(skladovku) akorát že 2.0TDI-CR,ale teda v pěkné výbavě,tak jsem si do toho vlezl a pěkně jsem se už nachtivil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 co na tom tak dlouho dělaj? Řvou jak nemaj do čeho píchnout ale čekáš na to půl roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To netušim,OII a i před tím Passaty jsem měl vždy do 2.měsíců a na tohle už čekám šestej měsíc....Ale už je to na dohled...zrovna ve čtrvtek mi volal prodejce že tu ve 3.0TDI tam akorát přivezl kamion a ty dvě 2.7TDI budou přiveženy během př.týdne..už je maj v nějakém mezi skladě......pak už jen převod peněz a počítám že ten přespřístí týden už budou všechny doma....Ale trvalo jim to po čertech dlouho.....On mě ale na to už ten prodejce upozorňoval když jsem je objednával,že kdybych chtěl A6 v základu např.z 2.0TDI,tak neni problém jí mít max.do 3.měsíců doma,ale pokud je to auto ve výbavě a z V6TDI,tak to min.trvá těch 5.měsíců. Pořád jsem na to líp než když táta čekal před pár lety na svojí Mazdu6...Objednával jí tehdy začátkem Září a vyzvedával jí až koncem Dubna dalšího roku,což bylo pro něj úmorných 8.měsíců..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ty jo to je divné.nechce se mi to věřit.Beru,že třebas práce zadara,ale i veškerý materiál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.