jafin Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 JÁ DO SVÉ 1.8T 2001 LEJU CO JE NEJLEVNĚJŠÍ A NIKDY JSEM NEPOZOROVAL ŽÁDNEJ ROZDÍL ONO 150 KONÍKŮ + - NĚJAKEJ MÍŇ A O HLUČNOSTI MOTORU NEMŮŽE BÝT ANI ŘEČ LEDA BYCH SE SPLET A DAL TAM NAFTU A POSLEDNÍCH 8 MĚSÍCŮ LPG A TAKY KDYŽ JE ZA 11.50 TAK TO POTĚSÍ JINAK KOUKAM NA CENU A NE NA FIRMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 1.8T na LPG ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Podla mna sa ta kvalita benzinu fakt lisi kazdou pumpou a nie znackou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrzej Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tankujem vzdicky to najlacnejsie a k tomu pridavam do benzinu aditivum od Castlolu. Robi mi to + 30 hal (0,01€) na liter. Hlavne mam istotu ze aditiv vysporiada sa s parou ktora sa zrazi ze vzduchu v nadrzi. Predosly majitel dal si zalezat i tankoval kvalitne benziny a pri vymenie palivoveho filtra som videl ze tretina obsahu to bola voda! Zistil som to pri vylani obsachu filtra do pohara z olejom. Mozna je to placebo ale mam dojem ze to jazdi podstatne lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dříve Unicorn, ale ty sr-čky moje aute prostě nesnese ! Tak ted už jedině na Shell klasiku 95 - rozdíl je opravdu znát, což jsem si nikdy nemyslel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já beru do octavie I RS W Power racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregler Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já beru u SHELL 95 Občas to proleju Shell W Power na pročištění,ale mám v plánu udělat si takovej malej testík z čerpačkama ve městě jestli se to v autě nějak projeví. Budu testovat 2x OMW,1x Shell, 1xBenzina a 1xLuoil(dřív JET) tak jsem zvědavej co z toho vzejde :-) Z osobních důvodů vynechám pumpu u alberta a ještě jednoho obchoďáku ve městě mám z nich strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka410 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Máte nějaké zkušenosti s TANK ONO? Né že bych tam jezdil, ale je to za humny prej se snad zlepšili. Co říkáte na kontroly ČOI, podle mě by měli zveřejnovat pumpy které podvádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ja tankujem do Octavky 1,6, tu na SK N95 z Agip a nemám pocit že by ten benzín bol nejak zlý. tankujem na jednej čerpačke od kedy jazdím, Esso a teraz to prebral Agip a spokojnosť, už tam aj poznám všetkých pumpárov/pumpárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 1.8T na LPG ? :-( no a co? byl bys rád... jede to stejně a kilak pod 1Kč jinak benzín pořád SHell VP95 a ted jsem nalil VP Racing a ať mi nikdo neříká že to nejde znát.. stejnu trasu stejny styl do práce jezdim deně tak jsem pozoroval dle PC na 95-6.9l, 100-5.7l a lpg 7.2l Jelikož za cenu plynu auto rád honim vic než 9l nespapalo a to na krátké trasy. Zkušenost slovensko OSTRAVA - TATRY dle peněženky a tankování 7.5l plynu a to jsem se necoural tak nevím proč ten smajlík:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Zkoušel jste někdo aditivum VIF SUPER BENZÍN? http://www.41.cz/vif/katalog_view.php?pid=11&show=list Editováno: 4. Říjen 2009, autor: last.train Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) No ja toto aditivum prave zhanam, tankujem 95-ku u OMV a chcem skusit co to urobi ked si tam budem liat aditiva sam. Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Robo_PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Taketo veci skusajte na benzinkach. Ja som tam zohnal VIF diesel,inde ani za boha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no ja som presiel vsetky benzinky a nasiel som VIF len na naftu a aj to len na Slovnafte a Agipe. Bol som aj v Auto Stangl a aj tam mali len na naftu. Maju ho aspon u Vas v cechach na benzinkach? koncom mesiaca idem ku vam tak by som nakupil zasoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.