Přejít na obsah

Jaké palivo dáváte do své benzinové OCTAVIE?

kenny_fx

Doporučené příspěvky

JÁ DO SVÉ 1.8T 2001 LEJU CO JE NEJLEVNĚJŠÍ A NIKDY JSEM NEPOZOROVAL ŽÁDNEJ ROZDÍL ONO 150 KONÍKŮ + - NĚJAKEJ MÍŇ A O HLUČNOSTI MOTORU NEMŮŽE BÝT ANI ŘEČ LEDA BYCH SE SPLET A DAL TAM NAFTU A POSLEDNÍCH 8 MĚSÍCŮ LPG A TAKY KDYŽ JE ZA 11.50 TAK TO POTĚSÍ JINAK KOUKAM NA CENU A NE NA FIRMU :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tankujem vzdicky to najlacnejsie a k tomu pridavam do benzinu aditivum od Castlolu.

Robi mi to + 30 hal (0,01€) na liter.

Hlavne mam istotu ze aditiv vysporiada sa s parou ktora sa zrazi ze vzduchu v nadrzi.

Predosly majitel dal si zalezat i tankoval kvalitne benziny

a pri vymenie palivoveho filtra som videl ze tretina obsahu to bola voda!

Zistil som to pri vylani obsachu filtra do pohara z olejom.

Mozna je to placebo ale mam dojem ze to jazdi podstatne lepsie.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Já beru u SHELL 95 Občas to proleju Shell W Power na pročištění,ale mám v plánu udělat si takovej malej testík z čerpačkama ve městě jestli se to v autě nějak projeví. Budu testovat 2x OMW,1x Shell, 1xBenzina a 1xLuoil(dřív JET) tak jsem zvědavej co z toho vzejde :-) Z osobních důvodů vynechám pumpu u alberta a ještě jednoho obchoďáku ve městě mám z nich strach  :):p

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
1.8T na LPG ? :-(

no a co? byl bys rád... jede to stejně a kilak pod 1Kč :palec2: jinak benzín pořád SHell VP95 a ted jsem nalil VP Racing a ať mi nikdo neříká že to nejde znát.. stejnu trasu stejny styl do práce jezdim deně tak jsem pozoroval dle PC na 95-6.9l, 100-5.7l a lpg 7.2l Jelikož za cenu plynu auto rád honim vic než 9l nespapalo a to na krátké trasy. Zkušenost slovensko OSTRAVA - TATRY dle peněženky a tankování 7.5l plynu a to jsem se necoural :horse: tak nevím proč ten smajlík:D

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...