tomas.f Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dobrý den! Ukradli mi z Octavie origo rádio Škoda Symphony CD. Tak jsem na inzerát koupil to samé, aby mě to fungovalo i na Maxidot. Rádio hraje bez problémů, akorát nevím, kam mám připojit ty dva dráty co vedou z Maxidotu do rádia. Může mi někdo poradit, na které výstupy z autorádia to mám připojit? Díky moc za informace. Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 je stejne cislo na radiu jak na tom predchozim ? Jake ma cislo ? 1U0 035 156 D, E nebo F - tohle jsou CAN verze; pokud by to bylo napr. A, B a C je pro 3drat Jelikoz mluvis o dvou dratech , tak to asi bude CAN. Doufam, ze sis koupil to nove radio v CANove verzi ? CAN patri na piny 8 a 9 na tom 20 pinovem velkem konektoru. Pak je treba se jeste pripojit do radia pres diagnostiku a nakodovat jej aby se zobrazovaly stanice na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 nekupuj to sami beztak ti ho vykradnou znovu pac tyto radia se kradou nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Je to presne jak pise - dolezelk - mi se stalo to same a ten zelený konektorek zustal v radio co ukradli a jen mi trceli 2 draty. Pres kluky tady na foru se mi to podarilo dat dohromady. Jsou to presne ty piny 8 a 9 a ted jeste musis dat ty barvy dratu spravne - a to, oranzovo-hnedy = pin 9, oranzovo-fialovy = pin 8. Ja jsem koupil radio kde byl stitek utrzeny tak nevim zda je za ciselnym kodem pismeno F,C,D.... ale jak jsem napojil ty dratky do konektoru a pak pripojil to radio tak vse funguje normalne a i na maxiku se hned zobrazovaly udaje + multifunkcni volant jede taky a nemuselo se nic kodovat. Tak at se ti to podari spravit a vse Ti funfuje jak ma. Tem ku..vam sekat ruce a verejne at je to odstarsujici pro ostatni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.f Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Děkuji za odpověď. Podívám se na to a zkusím to zapojit. Tomas je stejne cislo na radiu jak na tom predchozim ? Jake ma cislo ?1U0 035 156 D, E nebo F - tohle jsou CAN verze; pokud by to bylo napr. A, B a C je pro 3drat Jelikoz mluvis o dvou dratech , tak to asi bude CAN. Doufam, ze sis koupil to nove radio v CANove verzi ? CAN patri na piny 8 a 9 na tom 20 pinovem velkem konektoru. Pak je treba se jeste pripojit do radia pres diagnostiku a nakodovat jej aby se zobrazovaly stanice na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.f Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Díky moc za radu. Ještě dnes to zkusím připojit. Tomas Je to presne jak pise - dolezelk - mi se stalo to same a ten zelený konektorek zustal v radio co ukradli a jen mi trceli 2 draty. Pres kluky tady na foru se mi to podarilo dat dohromady. Jsou to presne ty piny 8 a 9 a ted jeste musis dat ty barvy dratu spravne - a to, oranzovo-hnedy = pin 9, oranzovo-fialovy = pin 8. Ja jsem koupil radio kde byl stitek utrzeny tak nevim zda je za ciselnym kodem pismeno F,C,D.... ale jak jsem napojil ty dratky do konektoru a pak pripojil to radio tak vse funguje normalne a i na maxiku se hned zobrazovaly udaje + multifunkcni volant jede taky a nemuselo se nic kodovat. Tak at se ti to podari spravit a vse Ti funfuje jak ma. Tem ku..vam sekat ruce a verejne at je to odstarsujici pro ostatni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Díky moc za radu.Ještě dnes to zkusím připojit. Tomas Tak potom pisni jak se ti to povedlo a jestli Ti to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.f Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jsem nepochodil. Na radiu je C a když ty dva kablíky připojím na konektor 8 a 9, tak to fakt nic nedělá. Co teď s tím? Jak to připojit, když radio není CAN? je stejne cislo na radiu jak na tom predchozim ? Jake ma cislo ?1U0 035 156 D, E nebo F - tohle jsou CAN verze; pokud by to bylo napr. A, B a C je pro 3drat Jelikoz mluvis o dvou dratech , tak to asi bude CAN. Doufam, ze sis koupil to nove radio v CANove verzi ? CAN patri na piny 8 a 9 na tom 20 pinovem velkem konektoru. Pak je treba se jeste pripojit do radia pres diagnostiku a nakodovat jej aby se zobrazovaly stanice na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seidl Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak jsem nepochodil. Na radiu je C a když ty dva kablíky připojím na konektor 8 a 9, tak to fakt nic nedělá. Co teď s tím? Jak to připojit, když radio není CAN? Musíš to propojit 3 dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 holt sis koupil spatny radio To znamena: T32b/30 z maxidotu na T20b/8 radia T32b/31 z maxidotu na T20b/9 radia T32b/32 z maxidotu na T20b/10 na radiu Pak je treba se pripojit na CAN gateway vymazat zavady a provest reset. Nesledne do budiku a vymazat chyby a opet reset. Pak do radia a nastavit kodovani aby to vypisovalo na maxidot Pak na 30 sekund vypnout zapalovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.