mesany Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Povedlo se již někomu vyndat čočku ze světlometu na OII? Před 2 lety jsem koupil OII 2 roky starou. Minulý týden jsem jel poprvé na technickou a tam mě sdělili že mě dají technickou jen na měsíc, protože mám pravé světlo pro Anglii, které svítí více dos tředu a oslňuje řidiče, místo do pangejtu. Nechtělo se mi dát 7 tis za nové světlo, a tak jsem sehnal náhradní čočku, že jí vyměním, po dvou hodinách práce se mi ji podařilo ve světle uvolnit z kloubků, ale nepodařilo se mi ji protáhnout otvorem ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 mesany s tou čočkou to síce neviem,ale máš zaujímavú farbu,ktorú som s RS nárazníkmi ešte nevidel a k tomu Sputniky,fak slušná kombinácia,hoď nejaké fotky auta do sekcie Vaše Octávie II,nech vidíme akú máš krásavicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesany Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 vše o mém aute najdeš na http://magazin.auto.cz/testy/skoda-octavia...sky-expres.html. Bohužel ho pravděpodobně novináři při testech načutli a to pravý blatník a nárazní a pravděpodobně i světlo. Proto mám kulaté mlhovky, kdežto na uvedené adrese jsou ještě hranaté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesany Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tak už to mám vyměněné, byl to hlavovam z toho vyndat, ale jde to. Zjistil jsem , že i na O2 je možné přepínat světlo podle toho na které straně se jezdí. Na čočce je totiž páčka, kterou se zakrývá zkosení stínítka atím se zabrání oslnění. Hlavně že mi v servisu tvrdili, že to nejde přepínat, odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Toto je sice z DP OCtavia I. Ale je to obdobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tak už to mám vyměněné, byl to hlavovam z toho vyndat, ale jde to. Zjistil jsem , že i na O2 je možné přepínat světlo podle toho na které straně se jezdí. Na čočce je totiž páčka, kterou se zakrývá zkosení stínítka atím se zabrání oslnění. Hlavně že mi v servisu tvrdili, že to nejde přepínat, odborníci. Ale s tím přepnutým clonítkem nejde jezdit furt, pak to svítí ____ místo ___/ a je to celkem znát na "dosvitu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesany Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jo to máš pravdu, proto jsem se snažil tu čočku vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.