Přejít na obsah

Signalizace zapnutých světel

spelius

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se poradit, nefunguje bzučák při zapnutých světlech a otevřených dveřích.

kde bych měl hledat problém? Pojistky vypadají OK, ted jsem našel že se prodává modul signalizace, pokud je to ono, kde ho v autě najdu?

Díkez,

Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a moment. ten odkaz je na octaviu a nie na fabiu. repracik je v pristrojovke. a postup k zamku na fabii hladaj v instalacnych manualoch.

no je pravda, že když při vypnutém motoru otevřu dvěře od řidiče, tak se mi nerozsvítí ty červené světla v dolním rohu dveří. pokud otevřu spolujezdcovy, tak ano.

takže může to být tím kontaktem jak je psáno u té oktávky? nevíte někdo jestli to má fabka na stejném místě?

je zajímavé, že když se otevřou řidičovy dveře, nesvítí ty červené světla ve dveřích, ale stropnice normálně funguje :kuk:

tak co, spínač nebo budíky?

Odkaz ke komentáři

Ak ti funguje zvuková signalizácia zapnutých smeroviek,tak je repráčik v poriadku.Ak ti ale svetielka na dverách fungujú iba pri otvorení jedných dverí,a stropné funguje normálne,môže to byť niekde na kabeláži.

Editováno: , autor: ramon
Odkaz ke komentáři

Ak ti funguje zvuková signalizácia zapnutých smeroviek,tak je repráčik v poriadku.Ak ti ale svetielka na dverách fungujú iba pri otvorení jedných dverí,a stropné funguje normálne,môže to byť niekde na kabeláži.

jak píšeš.... zvuková signalizace směrovek funguje vpořádku, stropnice funguje vpořádku

nejdou světýlka ve dveřích, pří otevření řidičových dveřích a nepípá signalizace zapnutých světel

ještě jsem neměl moc čas se na to kouknout, mám to jenom půjčené. ptám se tady na foru, jestli to není nějakým speciálním relátkem nebo někde schovanou pojistkou ;)

na kabely kouknu

Editováno: , autor: spelius
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
jak píšeš.... zvuková signalizace směrovek funguje vpořádku, stropnice funguje vpořádku

nejdou světýlka ve dveřích, pří otevření řidičových dveřích a nepípá signalizace zapnutých světel

ještě jsem neměl moc čas se na to kouknout, mám to jenom půjčené. ptám se tady na foru, jestli to není nějakým speciálním relátkem nebo někde schovanou pojistkou ;)

na kabely kouknu

tak kabely jsou vpořádku a vypadá to opravdu na senzor ve dveřích... testnul jsem to přes alarm, který hlásí když se zapne a zůstanou otevřené dveře. alarm mi na předních dveřích nehlásí nic.

ptal jsem se na to, vypadá to že spínač je součástí vnitřního zámku, jak na tom odkazu u oktavie.

chtěl bych se zeptat, nechce se mi moc investovat do nového a taky se trochu obávám zásahu do předních dveří, odvrtávání a nýtování.

neválí se někomu vnitřní zámek řidičových dveří v garáži?? mohl by tady někdo napsat postup jak ho dát ven a zpět?

ještě jedna věc, shodou okolností se mi stalo něco podobného, když jsem nechal montovat dálkový start na staršího mercedesa. po tom jak to technik namontoval, přestala svítit stropnice při otevřených dveřích řidiče. poradil by jste jak by to šlo proměřit nebo zjistit? ve fábii mám totiž taky extra alarm, tak jestli to není taky tím....

díky moc

Odkaz ke komentáři

Postup máš v DP.To odvrtávanie je na tom asi to najjednoduchšie.Káblový zväzok drží ten plech na mieste a bez demontáže káblov ide vytiahnuť ten zámok dosť ťažko.A zložiť to ide o to ťažšie.Inak zámok bude v poriadku,vadný bude len mikrospínač za pár korún,takže určite nekupuj nový zámok.

Odkaz ke komentáři

Postup máš v DP.To odvrtávanie je na tom asi to najjednoduchšie.Káblový zväzok drží ten plech na mieste a bez demontáže káblov ide vytiahnuť ten zámok dosť ťažko.A zložiť to ide o to ťažšie.Inak zámok bude v poriadku,vadný bude len mikrospínač za pár korún,takže určite nekupuj nový zámok.

co je DP?

Odkaz ke komentáři

No nechcem ťa odradiť,ale nebuď si taký istý.Na papieri to vyzerá jednoducho,ale v skutočnosti narazíš na kopu vecí,ktoré na tom papieri niesu.

Ps: zoraď si tie stránky čo som ti sem postol podľa poradia (57-1 strana2 až 57-1 strana8).Teraz som si všimol,že sú poprehadzované.

Inak veľa šťastia a nervov :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

ahoj řeším ten stejný problém, je to spínačem, který je umístěný v zámku dveří řidiče, teď se chystám na jeho výměnu. nafotil jsem jak vypadá

nejdou mi sem nahrat prilohy pro fotky toho zámku i spínače mi klidně napište na e-mail

zach.j@centrum.cz

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...