vinos Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zdar všichni, na mém combi 2.0 RV 99 když malinko hýbám s řízením, tak mi něco ťuká někde u motoru. čep řízení to asi nebude. snad celé řízení? Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 skus jestli nemáš vůli v tyčkách řízení, nesmí tam být vůle. Při jízdě přes nerovnosti mi to klepalo, po výměně je to ok v obou jsem měl vůli. Dával jsem Timken i s čepy za 560kč/ks + geometrie za 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 skus jestli nemáš vůli v tyčkách řízení, nesmí tam být vůle. Při jízdě přes nerovnosti mi to klepalo, po výměně je to ok v obou jsem měl vůli. Dával jsem Timken i s čepy za 560kč/ks + geometrie za 500 zkusím v pondělí na kanále. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 mam taky takovej problém a když jedu přes koleje tak mi to i bouchá do volantu.může to bejt taky ono?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) mam taky takovej problém a když jedu přes koleje tak mi to i bouchá do volantu.může to bejt taky ono?? taky si skus ty tyčky jestli nemají vůli Editováno: 8. Únor 2009, autor: sajfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 a jak to mam zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) a jak to mam zkusit? na zvedák do luftu a tahání sem a tam za ně od kola k motoru, myslím že to je popsané i v DP mě to dělali v servise, jen jsem přihlížel Editováno: 9. Únor 2009, autor: sajfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.