Kryspin Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Pratele, snazim se vykoumat jak pridelat drzak na telefon do auta. Mam tu HR Design drzak s tim husim krkem... chtel bych jenom ten drzak bez husiho krku, nejak hodit k radiu dolu do prava na stredovou konzoli.. no ma otazka je - jde ten HR drzak pridelat na dash mount konzoli? je to nejak spolu kompatibilni? pripadne uvitam rady jak jinak to vyresit.. diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 co to je hr dzak? konzolu si fotit nemusel, tu pozname ale co je hr drzak.... ja som husi krk odcvakol spilnikoval do uhlu urobil na tom zavit a uchytil do stredu nad spinac varovnych svetiel. je to idelane miesto aj na telku aj na navigaciu aj nezavadzia spolujazdcovym noham. ja to teda mam tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryspin Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jo to jsem nefotil, akorat pouzil nejaky fotky co jsem nasel na netu.. jinak HR drzak jsem myslel ze je nejaky genericky oznaceni, vsude na netu se to tak tvari.. uz jsem na to mozna prisel, tu nize redukci do toho dash mount plechu co jsem postoval vyse... muzete mi jenom nekdo potvrdit ze to chapu spravne? plus jak se vlastne ten dash mount plech pridelava do toho panelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Sel bych do drzaku na vydech ventilatoru... zkus www.sunnysoft.cz (drzak PROCLIP od firmy BRODIT)... Mam to takhle 3 roky a naprosta pohoda... Kdyztak dodam fotku pokud by byl zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryspin Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no, na to jsem taky koukal. mam to ale na iphone ktery mam pripojeny kabelem k radiu tak to chci umistit radsi tam, protoze pak nebude videt ten kabel nikde. kdybych to dal nahoru, tak uz se ten kablik bude motat... plus bych mozna radsi nechal ventilatory ventilovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nanopodložka, nic se nevrtá, nezacvakává, jen to leží a krutě dobře drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Buď zdráv, já vím, koukáš na to a vypadá to super. Jak auto nějakého podnikatele,že? Osobně bych to řešil nějakou Bluetooth soupravou! Vím, je to dražší, ale žádné viditelné dráty a zbytečná plechařina. Navíc telefony se mění Bluetooth bude i nadále v blízké budoucnosti. Zapřemýšlej a pošetři! Mnoho dobrých pocitů v kokpitu. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocpel Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Pratele, snazim se vykoumat jak pridelat drzak na telefon do auta. Tak já mám přesně opačný problém, mám stejně jako na obrázku přidělaný držák a potřeboval by jsem ho odmontovat. Nikde na fóru jsem nenašel jak. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 co třeba ty plasty rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocpel Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 co třeba ty plasty rozebrat Plast jsem sundal, ale držák je přidělaný pod tím železem, které drží plast a to nevím jak rozebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Který plast jsi sundal? Pod tím svislým proužkem vedle rádia je šroub a ten drží ten držák. Ten svislý proužek je jen nacvaklý. Žádný železo tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocpel Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Sundal jsem ten svislý plastový proužek. Rádio mám v horní díře, ale držák je přidělán stejně dole jako na obrázku. Šroubu jsem si nevšiml, ale radši se ještě jednou podívám. Když je vedle rádia, tak když ho vyšroubuju nevypadne zezadu matka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 sundej kastlík vedle a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 inak aj ked som si nikdy nemyslel ze budem oponovat akurat bobikovi ale nanopodlozka priiiserne smrdi a priiiserne chyta prach. vydrzala mi v aute asi den a potom prisli tri stromceky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acra Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 zajimavej drzak... co to je za oznaceni, pripadne kde jsi ho sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Taky řeším jak přidělat držák na přístrojovku.Na skle už ho mít nechci.Na lepicí pásku to nedrží a ve výdechu to špatně drží.Můžete někdo poslat fotku jako motivaci kam ho přidělat?Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 To fakt nemá nikdo v autě na přístrojovce držák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Co musí udělat člověk na tomhle fóru,aby mu někdo poradil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) Měl jsem origo držák na telefon.Montuje se místo krajní lišty jak se dává držák na nápoje. Editováno: 22. Září 2010, autor: Majk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Měl jsem origo držák na telefon.Montuje se místo krajní lišty jak se dává držák na nápoje. Kdyby jsi měl chvilku,nehodil by jsi sem foto?Pro inspiraci?Já jsem dal držák ze skla pryč a teď mám s možností montáže na výdech (tam se hrozně viklé) a možnost lepíku na přístrojovku,ale na vroubkatým plastu nechce držet.Tak řeším jinou variantu,ale nevím jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tady je foto z auta,měl jsem tam držák na Nokii.Snad na tom něco uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Hmm.To je originál nástavba na držák pro HF sadu.Tu asi neseženu.Ale jinak děkuju za ochotu.Snad ještě někdo inspiruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Dá se koupit ve škodovce za asi 500kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 tu mas temu uchytenia GPS, pre mna je telfon aj GPS takze je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 To se mi moc líbí.Nechám se inspirovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.