Publikováno Únor 8, 200916 r Nazdar. Keď mám zapnutý ECON tak to je mierne pískanie. Keď som vypol ECON tak to je dosť silné. začalo mi to robiť zo dňa na deň. Skúsil som nastriekať WD40 a prestalo. Len neviem dokedy. V čom môže byť problém?
Únor 9, 200916 r Píská = klouže. Pokud si namazal řemen, poslal si ho do věčných lovišť Sundej starej, odmasti všechny kladky, nandej novej a řádně našponuj.
Únor 9, 200916 r Když už mazat,tak nějakym suchym mazivem...např.mýdlo nebo i existuje něco ve spreji....na Jarově na to maj sprej od Würth se kterym mažou i úplně nový klíňáky při výměně. To ti píská origo klíňák nebo už byl někdy měněnej za jinou značku????u orig.klín.řemenu jsem se totiž snad nikdy nesetkal s tim že by pískal.. Jinak mám takovou zkušenost ještě z Passatů z klíňákama...orig.klíňák byl od contitechu,tudíš by měl být stejný jako když ho koupíš přímo u Contitech,ale velký omyl....orig.nikdy nepískal,ale když jsem koupil zdálo by se stejný u Contitech,tak začal řvát po 10.000km a to nebyl jediný případ. Výborný jsou taky od Bosch,tak jsem nikdy nezažil že by pískal. Dnešní auta už maj plně automatický napínáky,takže o napnutí se vůbec nestarej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Únor 9, 200916 r Nazdar, já jsem jel minulou nedeli z Tabora do Bratislavy v case mezi pul noci a 03 rano, proste v tom nejlepsim pocasi. Cestari hodne solili a v pondeli rano jak jsem nastartoval tak mi klinak taky piskal, ono se neda rict ze piskal, spis tak sustil-chrchlal. Striknul sem trosku silikonoviho oleje a je pokoj. Mozna ze chybne ale delam to tak jak na moji OII 1,9 tak na ryzi (Mitsubishi) moji pani a vzdy v poho. Ozve se mi to tak 1 rocne edit: mam jeste origo klinak Upraveno Únor 9, 200916 r od tlmic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.