gula221 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Nazdar. Keď mám zapnutý ECON tak to je mierne pískanie. Keď som vypol ECON tak to je dosť silné. začalo mi to robiť zo dňa na deň. Skúsil som nastriekať WD40 a prestalo. Len neviem dokedy. V čom môže byť problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jees Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Píská = klouže. Pokud si namazal řemen, poslal si ho do věčných lovišť Sundej starej, odmasti všechny kladky, nandej novej a řádně našponuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Když už mazat,tak nějakym suchym mazivem...např.mýdlo nebo i existuje něco ve spreji....na Jarově na to maj sprej od Würth se kterym mažou i úplně nový klíňáky při výměně. To ti píská origo klíňák nebo už byl někdy měněnej za jinou značku????u orig.klín.řemenu jsem se totiž snad nikdy nesetkal s tim že by pískal.. Jinak mám takovou zkušenost ještě z Passatů z klíňákama...orig.klíňák byl od contitechu,tudíš by měl být stejný jako když ho koupíš přímo u Contitech,ale velký omyl....orig.nikdy nepískal,ale když jsem koupil zdálo by se stejný u Contitech,tak začal řvát po 10.000km a to nebyl jediný případ. Výborný jsou taky od Bosch,tak jsem nikdy nezažil že by pískal. Dnešní auta už maj plně automatický napínáky,takže o napnutí se vůbec nestarej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlmic Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Nazdar, já jsem jel minulou nedeli z Tabora do Bratislavy v case mezi pul noci a 03 rano, proste v tom nejlepsim pocasi. Cestari hodne solili a v pondeli rano jak jsem nastartoval tak mi klinak taky piskal, ono se neda rict ze piskal, spis tak sustil-chrchlal. Striknul sem trosku silikonoviho oleje a je pokoj. Mozna ze chybne ale delam to tak jak na moji OII 1,9 tak na ryzi (Mitsubishi) moji pani a vzdy v poho. Ozve se mi to tak 1 rocne edit: mam jeste origo klinak Editováno: 9. Únor 2009, autor: tlmic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.