Piaggio Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Neviete co sposobuje ,ze mi ostava viset rucna brzda? Normalne odparkujem a zabrzdim.Ked Idem z autom tak na 2-3 den tak mam pakne akoby prilepene. Musim cukat sem a tam aby sa to odlepilo.Ale aj tak mi potom pakne dru o bubon a ten je potom po 10-20 km dost teply.Co robit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Mas to tam prihrdzavene, bud pakne na sroboch alebo mozu to byt aj lanka, ak sa do nich dostala voda, daj dolu koleso, stiahni bubon a postrekaj to WDckom alebo namasti vazelinou, pripadne aj pakne mozes vytiahnut a premazat ich na tych kolikoch, na ktorych drzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 prihrdzavene na sroboch sa mysli ten nit na jednej pakni ako je to na obrazku kde je sipka? Mal som to pred rokom komplet rozobrate (okrem lanovodu ten som nepozeral) ale hadam som to poskladal dobre a neni som si isty si ten klin co vymedzuje volu na pozici 2 ma byt tym vybezkom smerom k autu,ked sa to nahadzuje/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ja mam skusenosti s lepenim rucnej pricom sa to u mna prejavuje presne tak isto ako u teba, ze mi to zacne robit tak kazde 2 roky. u mna su to zaspinene pakne- ja to vzdy rozoberiem ocistim technickym benzinom a jazdim zasa daje. a hej tiez prestreknem tie srobiky a to co sa tam pohybuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Keby sa to len zasiekalo to mi nevadi,ono to vzdy dako povoli.Najhorsie je to ze pakne ostanu vyvesene a mne sa prehrieve bubon a co je podstanejsie dere sa oblozenie. Dalsia dost neprijemna vec,ze nemozem nastelovat rucnu aby brzdila hned od zaciatku ako ju taham.Najprv nic a potom az ku koncu zabera. Skvor podozrievam,ze som tam daco zle zlozil ale kontroloval som to a je to inak aj blbovzdorne vyhotovenie. Ked sa prijemne otepli tak to komplet pozrem az z lanovodom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 zkus promazat i lanka od ručky v kabině, co jsou schovaný pod středovým tunelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dik za tip. Tie lanka som podcenil hlavne kvoli tomu,ze som videl,ze boli potiahnute teflonom a vravim si to ani mazat netreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Tak bol to ten nit na pakni ako ukazuje sipka.Dik za tip. ono nie ze to LEN treba nastriekat ale treba to najprv zdemontovat (mne to tiahlo za ktore taha lanko islo dost tazko) a potom dnastriekat a DOBRE rozkyvat aby sa to vycistilo a namazat. Lanka sli ako nove s tymi som nerobil nic. Kolko tis km vam vydrzali pakne??? Editováno: 9. Březen 2009, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.