Gracho Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Treba ešte dorobiť dečky do sedačiek/nové sedačky+kabeláž . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladex Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Právě sem se díval na sedadla zespodu a nejaký káblíky tam jsou,navíc mám verzi kde podle vin codu m to pise že to není clasic,ambiant ani elegance tak sem z toho docela v pasti,mám tam páčku tempomatu ale ten není asi aktivovaný ale to je nejspíš na jiný topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 kábliky ti tam sice vedou ale do airbagu a na kontrolku zapnutí pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octosh196 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 4 řešení: 1. změnit PINy(klapka vnitřní cirkulace plně nedovírá - řešení na 95%)...viz schémata zapojení nebo zajet ke mě 2. dát starý climatronic 3. dát starý climatronic a stisknout tlačítko pro vnitřní okruh a počkat až klapka pro vnitřní cirkulaci se otevře a pak vytáhnout klíček při zaplé vnitřní cirkulaci a vyměnit climatroniky(klapka vnitřní cirkulace zůstane stále otevřená) 4. vyměnit sací šachtu za novou - bohužel v Etce je chyba a rozhodně neobjednávejte podle toho kódu!!!! (100% řešení) Ps. U motorů BXE z roku 2005 se musí ještě něco udělat, ale to je už mé know-how... zdravím, hele napiš mi na 731770242, má přesně takvoej problém tak bych byl moc rád kdych za tebou zajel, šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 to 'octosh196': Proč ferdu nezkontaktuješ přes soukromou zprávu? Nemyslím si že to tady ferda najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octosh196 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 to 'octosh196': Proč ferdu nezkontaktuješ přes soukromou zprávu? Nemyslím si že to tady ferda najde. díky za radu, ale kotaktoval jsem ho potom hned zprávou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Ahoj,chci se zeptat jestli půjde vyměnit ovládání climatiku O II za O II facelift,protože vypadají 100x lépe než ty staré.Velikostně mi připadají stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machinho Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 no zajímalo by mě uplně to samé, nikdo nic neví? tak to budeme muset zkusit na slepo koupit ovládání climatiku face a uvidí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 nepôjde,pretože face ovládanie je všetko elektrika a na predFace je nastavenie smeru vzduchu mechanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 je teda možno zjistit nějakou cenu ? třeba na hrubo ? Octavia L&K MR 2007 2.0 TDI, popř někdo z Olomoucka kdo by mi to dodělal ? :-D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 problém je vesměs u motorů 1,9 2,0 TDI BKC BKD do MR06 edit problém je i s motorem BJB mám BJB a funguje bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 s BJB opravdu funguje, dlouho sem to nemohl vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 nepôjde,pretože face ovládanie je všetko elektrika a na predFace je nastavenie smeru vzduchu mechanika... Teď zkouším neměnit climatic,ale jen jeho knoflíky.Na starém climaticu jdou krásně sundat a příští týden mi přijde FL climatic a budu ho rozebírat,tak dám potom vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 už sa to tu riešilo,takže pôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 tak jak ? jde nebo nejde? projel sem komplet temata o O2 a nic sem nenasel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 zle si hľadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 dik moc ja hledal v interieru misto v elektrice )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 dik moc ja hledal v interieru misto v elektrice )) knoflíky vyměněny s trochou úpravy,vypadají skvěle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 nejde ti teraz ťažko ovládanie smeru vzduchu?foto podsvietenia by nebola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 nejde ti teraz ťažko ovládanie smeru vzduchu?foto podsvietenia by nebola? ovládaní jde v pohodě,ale podsvícení musím ještě dořešit,protože bílá tyčinka podsvícení je trochu mimo,ale to nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 už si to podsvietenie vyriešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Ahoj,ještě jsem to neudělal,ale už se na tom pracuje.Jakmile to dodělám dodá foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Super!...lebo sa na to chystám tiež,tak by si mohol aj spraviť návod,ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 FOR KRI....vypadá to fakt pěkně, asi líp než tam dát jen chrom kroužky okolo ovladačů nějaký stručný postup by mně osobně zajímal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Kri: Vymyslel si niečo s tým osvetlením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.