Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Treba ešte dorobiť dečky do sedačiek/nové sedačky+kabeláž ;) .

Právě sem se díval na sedadla zespodu a nejaký káblíky tam jsou,navíc mám verzi kde podle vin codu m to pise že to není clasic,ambiant ani elegance tak sem z toho docela v pasti,mám tam páčku tempomatu ale ten není asi aktivovaný ale to je nejspíš na jiný topic

kábliky ti tam sice vedou ale do airbagu a na kontrolku zapnutí pásu.

• 3 týdny později...

4 řešení:

1. změnit PINy(klapka vnitřní cirkulace plně nedovírá - řešení na 95%)...viz schémata zapojení nebo zajet ke mě

2. dát starý climatronic

3. dát starý climatronic a stisknout tlačítko pro vnitřní okruh a počkat až klapka pro vnitřní cirkulaci se otevře a pak vytáhnout klíček při zaplé vnitřní cirkulaci a vyměnit climatroniky(klapka vnitřní cirkulace zůstane stále otevřená)

4. vyměnit sací šachtu za novou - bohužel v Etce je chyba a rozhodně neobjednávejte podle toho kódu!!!! (100% řešení)

Ps. U motorů BXE z roku 2005 se musí ještě něco udělat, ale to je už mé know-how...

zdravím, hele napiš mi na 731770242, má přesně takvoej problém tak bych byl moc rád kdych za tebou zajel, šlo by to?

to 'octosh196':

Proč ferdu nezkontaktuješ přes soukromou zprávu? :feve:

Nemyslím si že to tady ferda najde.

to 'octosh196':

Proč ferdu nezkontaktuješ přes soukromou zprávu? :feve:

Nemyslím si že to tady ferda najde.

díky za radu, ale kotaktoval jsem ho potom hned zprávou.

• 2 měsíce později...

Ahoj,chci se zeptat jestli půjde vyměnit ovládání climatiku O II za O II facelift,protože vypadají 100x lépe než ty staré.Velikostně mi připadají stejně.

• 2 týdny později...

no zajímalo by mě uplně to samé, nikdo nic neví? tak to budeme muset zkusit na slepo koupit ovládání climatiku face a uvidí se :)

nepôjde,pretože face ovládanie je všetko elektrika a na predFace je nastavenie smeru vzduchu mechanika... ;)

• 1 měsíc později...

je teda možno zjistit nějakou cenu ? třeba na hrubo ? Octavia L&K MR 2007 2.0 TDI, popř někdo z Olomoucka kdo by mi to dodělal ? :-D Díky

problém je vesměs u motorů 1,9 2,0 TDI BKC BKD do MR06

edit problém je i s motorem BJB

mám BJB a funguje bez problémů..

s BJB opravdu funguje, dlouho sem to nemohl vyzkoušet

nepôjde,pretože face ovládanie je všetko elektrika a na predFace je nastavenie smeru vzduchu mechanika... ;)

Teď zkouším neměnit climatic,ale jen jeho knoflíky.Na starém climaticu jdou krásně sundat a příští týden mi přijde FL climatic a budu ho rozebírat,tak dám potom vědět.

už sa to tu riešilo,takže pôjde :palec2:

tak jak ? jde nebo nejde? projel sem komplet temata o O2 a nic sem nenasel .

zle si hľadal ;) :palec2:

dik moc :) ja hledal v interieru misto v elektrice :)))

dik moc :) ja hledal v interieru misto v elektrice :)))

knoflíky vyměněny s trochou úpravy,vypadají skvěle

post-61741-0-84692500-1317405670_thumb.j

post-61741-0-28001700-1317405695_thumb.j

nejde ti teraz ťažko ovládanie smeru vzduchu?foto podsvietenia by nebola? :)

nejde ti teraz ťažko ovládanie smeru vzduchu?foto podsvietenia by nebola? :)

ovládaní jde v pohodě,ale podsvícení musím ještě dořešit,protože bílá tyčinka podsvícení je trochu mimo,ale to nebude problém.

• 2 týdny později...

už si to podsvietenie vyriešil? :)

Ahoj,ještě jsem to neudělal,ale už se na tom pracuje.Jakmile to dodělám dodá foto.

Super!...lebo sa na to chystám tiež,tak by si mohol aj spraviť návod,ako na to :)

• 2 týdny později...

FOR KRI....vypadá to fakt pěkně, asi líp než tam dát jen chrom kroužky okolo ovladačů :palec2: nějaký stručný postup by mně osobně zajímal taky.

• 9 měsíců později...

Kri: Vymyslel si niečo s tým osvetlením?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.