Květen 8, 201114 r Právě sem se díval na sedadla zespodu a nejaký káblíky tam jsou,navíc mám verzi kde podle vin codu m to pise že to není clasic,ambiant ani elegance tak sem z toho docela v pasti,mám tam páčku tempomatu ale ten není asi aktivovaný ale to je nejspíš na jiný topic
Květen 26, 201114 r 4 řešení: 1. změnit PINy(klapka vnitřní cirkulace plně nedovírá - řešení na 95%)...viz schémata zapojení nebo zajet ke mě 2. dát starý climatronic 3. dát starý climatronic a stisknout tlačítko pro vnitřní okruh a počkat až klapka pro vnitřní cirkulaci se otevře a pak vytáhnout klíček při zaplé vnitřní cirkulaci a vyměnit climatroniky(klapka vnitřní cirkulace zůstane stále otevřená) 4. vyměnit sací šachtu za novou - bohužel v Etce je chyba a rozhodně neobjednávejte podle toho kódu!!!! (100% řešení) Ps. U motorů BXE z roku 2005 se musí ještě něco udělat, ale to je už mé know-how... zdravím, hele napiš mi na 731770242, má přesně takvoej problém tak bych byl moc rád kdych za tebou zajel, šlo by to?
Květen 26, 201114 r to 'octosh196': Proč ferdu nezkontaktuješ přes soukromou zprávu? Nemyslím si že to tady ferda najde.
Květen 26, 201114 r to 'octosh196': Proč ferdu nezkontaktuješ přes soukromou zprávu? Nemyslím si že to tady ferda najde. díky za radu, ale kotaktoval jsem ho potom hned zprávou.
Červenec 30, 201114 r Ahoj,chci se zeptat jestli půjde vyměnit ovládání climatiku O II za O II facelift,protože vypadají 100x lépe než ty staré.Velikostně mi připadají stejně.
Srpen 12, 201114 r no zajímalo by mě uplně to samé, nikdo nic neví? tak to budeme muset zkusit na slepo koupit ovládání climatiku face a uvidí se
Srpen 12, 201114 r nepôjde,pretože face ovládanie je všetko elektrika a na predFace je nastavenie smeru vzduchu mechanika...
Září 12, 201113 r je teda možno zjistit nějakou cenu ? třeba na hrubo ? Octavia L&K MR 2007 2.0 TDI, popř někdo z Olomoucka kdo by mi to dodělal ? :-D Díky
Září 12, 201113 r problém je vesměs u motorů 1,9 2,0 TDI BKC BKD do MR06 edit problém je i s motorem BJB mám BJB a funguje bez problémů..
Září 17, 201113 r nepôjde,pretože face ovládanie je všetko elektrika a na predFace je nastavenie smeru vzduchu mechanika... Teď zkouším neměnit climatic,ale jen jeho knoflíky.Na starém climaticu jdou krásně sundat a příští týden mi přijde FL climatic a budu ho rozebírat,tak dám potom vědět.
Září 30, 201113 r dik moc ja hledal v interieru misto v elektrice )) knoflíky vyměněny s trochou úpravy,vypadají skvěle
Říjen 1, 201113 r nejde ti teraz ťažko ovládanie smeru vzduchu?foto podsvietenia by nebola? ovládaní jde v pohodě,ale podsvícení musím ještě dořešit,protože bílá tyčinka podsvícení je trochu mimo,ale to nebude problém.
Říjen 15, 201113 r Ahoj,ještě jsem to neudělal,ale už se na tom pracuje.Jakmile to dodělám dodá foto.
Říjen 26, 201113 r FOR KRI....vypadá to fakt pěkně, asi líp než tam dát jen chrom kroužky okolo ovladačů nějaký stručný postup by mně osobně zajímal taky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.