Publikováno Únor 9, 200916 r Ahoj kluci, chci vyměnit hlavu řadící páky a nevím si rady jakým způsobem ji oddělit od kožené manžety. Přikládám foto. Můžete mi poradit? Pokud to tedy vůbec jde :-) Díky!!!
Únor 9, 200916 r mne menili hlavicu v servise a tú starú mi nechali v aute, tak poobede ti pozriem ako je to prichytené
Únor 9, 200916 r Jde to oddělit od sebe.....ten velkej plat.kroužek buďto vytáhni tahem nahoru a nebo je rozevíratelnej(jsou dva druhy)...u tebe bych řekl že máš ten první,takže tahem nahoru,tím odjistíš tu manžetu.
Únor 9, 200916 r Autor Myslis ten kovovej krouzek vyndat a potom ten velkej cernej plastovej vytlacit tahem nahoru? Jde to oddělit od sebe.....ten velkej plat.kroužek buďto vytáhni tahem nahoru a nebo je rozevíratelnej(jsou dva druhy)...u tebe bych řekl že máš ten první,takže tahem nahoru,tím odjistíš tu manžetu.
Únor 9, 200916 r Autor a ten bilej plast je pevne spojen s hlavou radicky? hlavně ten velkej černej plastovej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.