Peca Dvorak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Umíte někdo poradit jak nahrát novej soft do Parrotu ? Můj neumí česky, mám tam verzi 2.11b. Na netu je verze 2.11d, která obsahuje češtinu,ale nevím jak to flashnout do Parrotu. Už jsem zkoušel dva booky s bluetooth, ale nedaří se mi nastavit komunikační porty. Nevíte někdo jak to nastavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused.m Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mrkni na stranky firmy http://www.profitec.cz/ ty jsou vyhradnim dovozcem do CR a tam by tti meli poradit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj, jestli si z Prahy, tak ti to flashnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peca Dvorak Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Bohužel do Prahy to mám skoro 5 hodin cesty, ale když víš jak na to, tak poraď ?! Mluvil jsem s dovozcem a ten mi řekl že musím do autorizovaného servisu, že mi to tam udělaj za tři sta a že mi neporadí že by jako porušil etiku Parrotu nebo co. Bral to moc odpovědně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Mužeš si to udělat v pohodě sám. Stačí si stáhnout ze stránek Parrotu sw Parrot update tool, v nastavení bluetooth zařízení v notebooku zjistit jaký COM port se emuluje a ten pak zvolit v tom programu Parrot. Jo a myslím že v 3200 se musí ještě v menu povolit aktualizace přes bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido17 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Čau lidi koupil jsem si auto a je tam taky tohle hensfree ale předešli majitel chtěl smazat kontakty a povedlo se mu smazat část programu Tedka tam jde žádat pouze 3 místní kód. Myslíte že když bych aktualizoval program tak by běžel jak má. Na stránkách parrot jsem si stáhl ten program. Ale když si přes ten program stáhnout aktualizaci v češtině tak mi to hlásí chybu ze servem. Nevíte co stím nebo musím k někomu kdo tomu rozumí. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Musíš k někomu kdo tomu rozumí, musí se přehrát software v displeji, odkud jsi? V Praze ti to udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido17 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Jsem z chomutova a něco pobliš kdo by mi to udělal není. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido17 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 A dáš mi na sebe kontakt až pojedu do prahy tak bych se zastavil pokud nikdo poblíž není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.