kenny_fx Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zdar chlapi, potřebuji sehnat nějaký držák nápojů pro řidiče. Mám akorát jeden držák nápojů pro sedící v zadu. Díky za typy a odkazy na díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ten rozkladaci vedle rucky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ten rozkládací mám taky a je na houby. Jinej se nedělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) V bazare su..... Mam jeden objednany, len sa ho neviem uz dlhsi cas dockat.... Editováno: 19. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptik321 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 az budete o necem vedet,tak hodte fotky nebo kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Zdar chlapi. Ať hledám jak hledám, nemůžu se toho na žádném fóru dopátrat. Sehnal jsem si držák nápojů z GIV a sháním nějaký návod, jak ho šikovně nacpat do toho kastlíku pod rádiem. Nechci se sám do něčeho pouštět, nechci si zdupat moji úplně novou krásku. Za help moc díky. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Ten návod co jsem Ti poslal via SZ nedošel? Je na webu, na který tady odkaz nemůže být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Prodám originální držák nápojů z Golfu IV, vhodný též na Octavii I. Držák je v perfetkním a funkčním stavu. Cena 400kč, včetně poštovného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 taky bazar nebo snad ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Prodáno!!! A Jarine, neřeš to a popřeji ti hezky večer. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polak.vl Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Prodám originální držák nápojů z Golfu IV, vhodný též na Octavii I. Držák je v perfetkním a funkčním stavu. Cena 400kč, včetně poštovného. Mám zájem, prosím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Přečti si to celé,je to rok prodané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.