Publikováno Únor 11, 200916 r Zdravim pani, planujem na koktu 18" disky spolu s vymenou tlmicov. Tema na tlmice tu sice je, podla neho by som si vybral kayaba excel G ale ake je to v kombinacii s 18" diskami? Teraz mam na aute 16" disky a pruziny eibach a HP sporting vyskovo nastavitelny. Takze je to tak zdravo tvrde, aj ked dialnica D1 je smrtak Kto mate 18" palcove disky, napiste ake mate tlmice, pruziny a ako pocitovo sa na tom jazdi D I K I ! ! ! ! !
Únor 12, 200916 r kdysi sem študoval jake tlumiče budou asi nejlepší, poměr cena výkon. všichni doporučovali nešetřit na tlumičích a zvolit kvalitu nakonec jsem se dobral k tomu že volím H&R http://escape6.cz/default.asp?n=Octavia-Typ-1U&pgid=2525 Komford, -3 predek i zadek Myslím ze si je ted kupoval Mikl Upraveno Únor 12, 200916 r od pointfrost
Únor 12, 200916 r Autor Ako je to s jazdnymi vlastnostami? Je to varianta komfort, nebude to taka mensia hupacka ako povodna octavia rs? O standardnej octavii ani nepisem, par krat som na nej koli prepruzeniu buchol o cestu olejovu vanu...
Únor 13, 200916 r Dobra otazka, taky tohle budu resit, 18" + nove tlumice ( a asi i pruziny ). Snizovat bych to nechtel (mozna uplne minimalne) ale aby to bylo trosku trvdsi oproti klasice ...
Únor 13, 200916 r ywes - ten H R mám a houpačka to není,jsem naprosto spokojenej veze komfort má být -30,ale šlo to dolu min o 40-45 Zdenal C. .chlape,jestli Tě čeká novej podvozek a chceš tam dát 18",tak to snížení ještě přehodnoť.Bude to strašný.Tak jako tak budeš kupovat tlumiče,tak zrovna ten H R za 12 tis.není špatná volba.
Únor 13, 200916 r Autor ywes - ten H R mám a houpačka to není,jsem naprosto spokojenej veze komfort má být -30,ale šlo to dolu min o 40-45 Na obrazku je ten HR s pruzinami, to sa dodava komplet? Za tie prachy pruziny+tlmice sa mi zdaju podozrivo malo... Ale aj tak, 40-45 je hrozne vela, budem sa musiet popozerat po niecom vyskovo nastavitelnom...Ja mam ten HP sporting vysrubovany takmer na maximum hore... Upraveno Únor 13, 200916 r od ywes
Únor 13, 200916 r Kluci kdyby jste meli zajem tak mam moznost sehnat podvozek levneji nez je u escape6 apod Resp. znam cloveka ktery by vam mohl sehnat podvozek za lepsi love
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.