Přejít na obsah

Tlumice k 18" diskom

ywes

Doporučené příspěvky

:palec2: Zdravim pani, planujem na koktu 18" disky spolu s vymenou tlmicov. Tema na tlmice tu sice je, podla neho by som si vybral kayaba excel G ale ake je to v kombinacii s 18" diskami? Teraz mam na aute 16" disky a pruziny eibach a HP sporting vyskovo nastavitelny. Takze je to tak zdravo tvrde, aj ked dialnica D1 je smrtak ;) Kto mate 18" palcove disky, napiste ake mate tlmice, pruziny a ako pocitovo sa na tom jazdi :help:

D I K I ! ! ! ! !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdysi sem študoval jake tlumiče budou asi nejlepší, poměr cena výkon.

všichni doporučovali nešetřit na tlumičích a zvolit kvalitu

nakonec jsem se dobral k tomu že volím H&R

http://escape6.cz/default.asp?n=Octavia-Typ-1U&pgid=2525

Komford, -3 predek i zadek

Myslím ze si je ted kupoval Mikl

Editováno: , autor: pointfrost
Odkaz ke komentáři

ywes - ten H R mám a houpačka to není,jsem naprosto spokojenej veze komfort má být -30,ale šlo to dolu min o 40-45

Zdenal C. .chlape,jestli Tě čeká novej podvozek a chceš tam dát 18",tak to snížení ještě přehodnoť.Bude to strašný.Tak jako tak budeš kupovat tlumiče,tak zrovna ten H R za 12 tis.není špatná volba.

Odkaz ke komentáři

ywes - ten H R mám a houpačka to není,jsem naprosto spokojenej veze komfort má být -30,ale šlo to dolu min o 40-45

Na obrazku je ten HR s pruzinami, to sa dodava komplet? Za tie prachy pruziny+tlmice sa mi zdaju podozrivo malo... Ale aj tak, 40-45 je hrozne vela, budem sa musiet popozerat po niecom vyskovo nastavitelnom...Ja mam ten HP sporting vysrubovany takmer na maximum hore...

Editováno: , autor: ywes
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...