ywes Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdravim pani, planujem na koktu 18" disky spolu s vymenou tlmicov. Tema na tlmice tu sice je, podla neho by som si vybral kayaba excel G ale ake je to v kombinacii s 18" diskami? Teraz mam na aute 16" disky a pruziny eibach a HP sporting vyskovo nastavitelny. Takze je to tak zdravo tvrde, aj ked dialnica D1 je smrtak Kto mate 18" palcove disky, napiste ake mate tlmice, pruziny a ako pocitovo sa na tom jazdi D I K I ! ! ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) kdysi sem študoval jake tlumiče budou asi nejlepší, poměr cena výkon. všichni doporučovali nešetřit na tlumičích a zvolit kvalitu nakonec jsem se dobral k tomu že volím H&R http://escape6.cz/default.asp?n=Octavia-Typ-1U&pgid=2525 Komford, -3 predek i zadek Myslím ze si je ted kupoval Mikl Editováno: 12. Únor 2009, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ako je to s jazdnymi vlastnostami? Je to varianta komfort, nebude to taka mensia hupacka ako povodna octavia rs? O standardnej octavii ani nepisem, par krat som na nej koli prepruzeniu buchol o cestu olejovu vanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Dobra otazka, taky tohle budu resit, 18" + nove tlumice ( a asi i pruziny ). Snizovat bych to nechtel (mozna uplne minimalne) ale aby to bylo trosku trvdsi oproti klasice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ywes - ten H R mám a houpačka to není,jsem naprosto spokojenej veze komfort má být -30,ale šlo to dolu min o 40-45 Zdenal C. .chlape,jestli Tě čeká novej podvozek a chceš tam dát 18",tak to snížení ještě přehodnoť.Bude to strašný.Tak jako tak budeš kupovat tlumiče,tak zrovna ten H R za 12 tis.není špatná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) ywes - ten H R mám a houpačka to není,jsem naprosto spokojenej veze komfort má být -30,ale šlo to dolu min o 40-45 Na obrazku je ten HR s pruzinami, to sa dodava komplet? Za tie prachy pruziny+tlmice sa mi zdaju podozrivo malo... Ale aj tak, 40-45 je hrozne vela, budem sa musiet popozerat po niecom vyskovo nastavitelnom...Ja mam ten HP sporting vysrubovany takmer na maximum hore... Editováno: 13. Únor 2009, autor: ywes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Je to komplet s pružinami,jestli málo nebo ne nemá cenu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kluci kdyby jste meli zajem tak mam moznost sehnat podvozek levneji nez je u escape6 apod Resp. znam cloveka ktery by vam mohl sehnat podvozek za lepsi love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.