zscs Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ahoj potřebuji na felicii přetočit tachometr asi o 1200 km dopředu a nechce se mi vrtačkou,protože je to na 6 hodin práce máte nějaký jednoduchý zupusob jak rozebrat tacho a přeházet číslice? díky ps. nejsem z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jak se to dělá ti už neřeknu, ale kdysi jsem počítadlo opravoval a co si pamatuju, tak je to velmi intuitivní. Takže vyndej tacho a určitě na to přijdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Prepac, ze ti tiez neopisem presny postup, ale zaujimal by ma dovod posuvania o 1200km do predu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No kvuli prodeji asi ne , typuji, že dava jiny tacho a chce pravdivé údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) neni to az tak intuitivni.mozna ze to jde i jinka ale mi se to podarilo timto zpusobem: - vyndat palubku ven,oddelit plexisklo,vyndat tacho (sroubky zezadu),vyndat zarazku rucicky,poznacit polohu rucicky (pruzina ji nekam tlaci tak ji nechat kde skonci),vidlickou vydloubnout rucicku,povolit srouby shora na polepu a oddelit plexi ciselnik,pak uz vidis mechaniku strojku a hlavne aretaci nulovaciho tlacitka,opatrne oddelit ,nastavit udaj a slozit.v obracenem poradi,zkontrolovat udaj tachometru prip.doladit... jestli chces jen 1000km zapoj na noc motorek ,je to jednodussi..... ps. delal jsem to kvuli ukradenym budikum a nove mely o 100tkm min.. Editováno: 11. Únor 2009, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zscs Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 honzík díky za radu,zkusím to uvedeným způsobem,ještě jedn jak se vyndává ta přístrojovka,šrouby jsou někde v okolí volantu? :-) já škodovky skoro neznám. jedná se o služeního a potřebuji to trošku doladit no ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Vyndáš krytku u spínače u tlumeného světla, obě krytky u spínačů na pravo, ten plastík u středových ofuků a tam kde bývá pal. pc. nad spínači světel. Je tam pět šroubů. Taky si povol náhon tachometru abys ho mohl zatáhnout dovnitř spolu s přístrojovkou. Pak už to jen vše odpojíš a vycvakneš dvě spony na vrchu a máš jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A pozor na plexisklové plastové jazýčky, které jsou součásti krytu tachometru a jsou vsunuty do černého rámečku, praská to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.