Přejít na obsah

Anti Roll Kit

pointfrost

Doporučené příspěvky

Na mou koktu 1,9Tdi jsem chtěl dát zadní výztuhy tlumičů z RS ale prej to nemá takový zmysel.

Tak jsem se dočetl tady že to chce Anti Roll Kit

našel jsem dva (předpokladam podle obrazku že je to na předek i zadek obě sady):

jeden za 4700,-

druhej za 8300,-

Samozřejmě bych rád bral ten levnější pač nove tlumiče a powerflexy budou stát velký peníz už tak. Ale jaký je v nich rozdil ?

Máte s tím někdo zkušenosti ? A zkušenosti s montáží ( vůbec nevím kde přesně to je, vím že u náprav ale na čem to drží ? na tlumičích? ). Díky

Editováno: , autor: pointfrost
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že rozdíl ceny bude v tuhosti,ty dzažší budou asi tužší,ale nvm proč to tam není uvedené..raději bych jim napsal dotaz a přímo se na ně přeptal,tak budeš mít největší jistotu.A hlavně ti i řeknou jestli ty tužší se hodí i pro normál použití nebo spíš pro sport.Každopádně co se týče stability vozu tak jdeš dobrou cestou ;) ..ale taky nezapomeň na tuhost karoserie,je pravda že u octavie s ní problémy nejsou ale tužší podvozek ji víc namáhá a proto bych osobně zvolil i ty zadní výztuhy,určitě to nebudou vyhozené kešule..a vzpěra na předek je víceméně samozřejmost..teda pokud ji tam už nemáš B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...