pointfrost Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Na mou koktu 1,9Tdi jsem chtěl dát zadní výztuhy tlumičů z RS ale prej to nemá takový zmysel. Tak jsem se dočetl tady že to chce Anti Roll Kit našel jsem dva (předpokladam podle obrazku že je to na předek i zadek obě sady): jeden za 4700,- druhej za 8300,- Samozřejmě bych rád bral ten levnější pač nove tlumiče a powerflexy budou stát velký peníz už tak. Ale jaký je v nich rozdil ? Máte s tím někdo zkušenosti ? A zkušenosti s montáží ( vůbec nevím kde přesně to je, vím že u náprav ale na čem to drží ? na tlumičích? ). Díky Editováno: 13. Únor 2009, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Editováno: 15. Únor 2009, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 To su stabiky? Ja by som za ne nedal tolko penazi.... Radsej si za tie peniaze dobre zrepasuj napravu a supni tam nove tlmice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 pasovaly by ty stabilizátory i na moje 4x4??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackKnight Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Řekl bych že rozdíl ceny bude v tuhosti,ty dzažší budou asi tužší,ale nvm proč to tam není uvedené..raději bych jim napsal dotaz a přímo se na ně přeptal,tak budeš mít největší jistotu.A hlavně ti i řeknou jestli ty tužší se hodí i pro normál použití nebo spíš pro sport.Každopádně co se týče stability vozu tak jdeš dobrou cestou ..ale taky nezapomeň na tuhost karoserie,je pravda že u octavie s ní problémy nejsou ale tužší podvozek ji víc namáhá a proto bych osobně zvolil i ty zadní výztuhy,určitě to nebudou vyhozené kešule..a vzpěra na předek je víceméně samozřejmost..teda pokud ji tam už nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 za 4.7 mas len predny za 8.3 obe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 http://www.sqsracing.cz/produkt/178:199:stabilizatory myslím že tohle by mohlo pomoci zpevnit přední nápravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Eibach Anti Roll Kit konecne je na ceste domov nahodit zadny stabilizator je praca na pol hodku, ale ako najjednoduchsie sa da vymenit predny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.