Publikováno Únor 13, 200916 r Na mou koktu 1,9Tdi jsem chtěl dát zadní výztuhy tlumičů z RS ale prej to nemá takový zmysel. Tak jsem se dočetl tady že to chce Anti Roll Kit našel jsem dva (předpokladam podle obrazku že je to na předek i zadek obě sady): jeden za 4700,- druhej za 8300,- Samozřejmě bych rád bral ten levnější pač nove tlumiče a powerflexy budou stát velký peníz už tak. Ale jaký je v nich rozdil ? Máte s tím někdo zkušenosti ? A zkušenosti s montáží ( vůbec nevím kde přesně to je, vím že u náprav ale na čem to drží ? na tlumičích? ). Díky Upraveno Únor 13, 200916 r od pointfrost
Únor 15, 200916 r To su stabiky? Ja by som za ne nedal tolko penazi.... Radsej si za tie peniaze dobre zrepasuj napravu a supni tam nove tlmice....
Únor 22, 200916 r Řekl bych že rozdíl ceny bude v tuhosti,ty dzažší budou asi tužší,ale nvm proč to tam není uvedené..raději bych jim napsal dotaz a přímo se na ně přeptal,tak budeš mít největší jistotu.A hlavně ti i řeknou jestli ty tužší se hodí i pro normál použití nebo spíš pro sport.Každopádně co se týče stability vozu tak jdeš dobrou cestou ..ale taky nezapomeň na tuhost karoserie,je pravda že u octavie s ní problémy nejsou ale tužší podvozek ji víc namáhá a proto bych osobně zvolil i ty zadní výztuhy,určitě to nebudou vyhozené kešule..a vzpěra na předek je víceméně samozřejmost..teda pokud ji tam už nemáš
Březen 17, 200916 r http://www.sqsracing.cz/produkt/178:199:stabilizatory myslím že tohle by mohlo pomoci zpevnit přední nápravu
Srpen 19, 200916 r Eibach Anti Roll Kit konecne je na ceste domov nahodit zadny stabilizator je praca na pol hodku, ale ako najjednoduchsie sa da vymenit predny??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.