Romario Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ahoj.Moc prosim o pomoc. Dneska jsem menil stahovacku i s motorkem(sehnal jsem pouzitou)v ridicovych dverich.Po vymene mam ale problem.Na panelu ovladacu mi funguje pouze otev.a zavreni ridicova okna.Ostatni tlacitka(zamceni,odemceni,ovladani ostanich oken)mi nefunguji.A jeste jeden problem.Ve dverich mam rozpadlou vlozku zamku tak zamykam pres kufr.Kdyz zamknu auto zamkem kufru uzamknou se vsechny dvere krome ridicovych a samozrejme tim padem neblika cervena kontrolka ve dverich. Nemel nekdo neco podobneho ?Poradi mi nekdo kde by mohl byt problem?Na kabely jsem nikde nesahal.Mohlo by to byt tim motorkem na stahovacce?Ten zitra muzu zkusit vymenit protoze ten puvodni byl funkcni.Menil jsem ho protoze jsem stahovacku sehnal i s nim. Diky za kazdy tip.Jsem z toho docela vedle.Nenasel by se nekdo kolem Rumburku kdo by mi pripadne pomohl osobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Asi jsi tam dal nevhodný motorek Tedy nejde o motorek , ale o mozek toho motorku. Podle generace komfortu jsou různe typy mozků na motorku. nevím teď přesně z hlavy , ale myslím , že 2,5 generace má na konci objednacího čísla písmeno B. Třetí generace myslí písmeno D. Je to na té papírové nálepce na motorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 dekuju moc aspon za jednu reakci.To by melo byt ono protoze ja mam MR98 a koukal jsem na stitku toho namontovanyho je prave jiny kod,proto jsem psal ze me napada jedine ten motorek.Zitra jak dorazim domu hned to zkusim premontovat,modlim se aby to bylo tim,jeste jednou diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jo to bude ono To budeš mít ještě asi s písmenem A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak tobylo presne ono,po vymene motorku vsechno funguje jak ma.Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 A jen ze zajímavosti. Jaký tam máš index (to písmeno na konci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ja mam A a na te nove je D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ahojte mám tiež malý problém... ja mám na tej papierovej nálepke tieto čísla : 101451-200 05 0767 10 HW1.03 SW 2.2 viete poradiť, či je to komfortka na moje auto, alebo podľa akého čísla sa mám riadiť... ak však komfortka je dobrá, chyba bude potom v motorčeku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.