Paul Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Potřebuji vypnout kontrolu prasknutí žárovky na Fabii 1.4 16V AUA rok 2001 Elegance Kabel mam tenhle + asi cca 1,5m dlouhej kabel kterým to dostanu z COM na USB a mám dojem že tady bude zakopaný pes. Problém: připojím kabel, otočím klíčkem, chci načíst přístrojovou desku a vyhodí hlášku "nelze zesynchronyzovat baudrate". trošku jsem zde hledám a našel že mám nastavit start baud na 9600, nastaveno a pořád stejný výsledek. Nejlepší je že kabel mi funguje na tátově octě, na fabii načtu motor i stahování oken, načtu chyby na obou autech, ale tu přístrojovku prostě ne, nevíte někdo čím by to mohlo být ? potřeboval bych tu kontrolu vypnout abych mohl dát do zadních světel led-diody. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Potřebuji vypnout kontrolu prasknutí žárovky na Fabii 1.4 16V AUA rok 2001 EleganceKabel mam tenhle + asi cca 1,5m dlouhej kabel kterým to dostanu z COM na USB a mám dojem že tady bude zakopaný pes. Problém: připojím kabel, otočím klíčkem, chci načíst přístrojovou desku a vyhodí hlášku "nelze zesynchronyzovat baudrate". trošku jsem zde hledám a našel že mám nastavit start baud na 9600, nastaveno a pořád stejný výsledek. Nejlepší je že kabel mi funguje na tátově octě, na fabii načtu motor i stahování oken, načtu chyby na obou autech, ale tu přístrojovku prostě ne, nevíte někdo čím by to mohlo být ? potřeboval bych tu kontrolu vypnout abych mohl dát do zadních světel led-diody. Tento problém máš díky tomu převodníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak tohle jsem sice nechtěl vědět, ale co se dá dělat mohlo by to fungovat s tímhle kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tu najdes aj lacnejsie kable ktore idu aj na Fabiu,Octaviu, Pozri BAZAR JUKE BOX,SEJVI, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj to jsem si všiml že se tady dají sehnat a myslím, že jsem zde viděl stejnej co je v tom odkazu, jen jestli to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Fungovat urcite bude. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry962912 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ok, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.