Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

I když je popis zjednodušený, stejně, ráno píše jak zablokoval auto a večer mu děkuje majitel a jede s autem domů??? Sorry, ale takhle jednoduše to fakt nejde :smich::smich::smich:

I když je popis zjednodušený, stejně, ráno píše jak zablokoval auto a večer mu děkuje majitel a jede s autem domů??? Sorry, ale takhle jednoduše to fakt nejde :smich::smich::smich:

Pochopil jsi to špatně, psal že auto zablokoval..policie s ním zůstala u vozu, kdy proběhlo šetření (toto dělá technik SKPV popř. zesílení MOP ještě na místě, aby bylo možno zajistit co největší počet stop)..a pak že si auto odvezl majitel a vzkázal "že děkuje" = majitel si téměř pkaždé auto dveze, ale né domů..na parkoviště PČR ;) S majitelem se tudíž ani neviděl, jen mu to vskázal. Opravdu to tak jednoduchý není, ale pokud možno odváží se vozidlo co nejdřív z místa nálezu...to že pak majitel strávil ještě nějakej čas na stanici PČR a nejspíš odešel bez auta žralok už nemůže vědět;)

Anebo mu to zralok taky pekne posral, proto mu jen dekoval... Treba majitel jiz nestal o to, aby se mu auto naslo... Dobra pojistka, rychly prodej vozu..

Kazdopadne :palec2:

• Autor

Auto jsem ráno zablokoval do příjezdu policie. Pak si napsali údaje na mě protože jsem to nahlásil. U auta zůstali až do 9:30 asi a pak přijel majitel. Auto ale neotevřeli a jen čekali na kriminálku Praha a následovalo focení a hledání otisků a stop atd. S majitelem pak odjeli asi na sepsání protokolu. Majitel si pak přijel vyzvednout auto až kolem 14 hodiny. Já jsem byl ale na mobilní montáži tak jsem s ním nemluvil osobně. Po mých spolupracovnících mi jen vzkázal, "ŽE MOC DĚKUJE". A to je vše. Žádnej telefon a ani vzkaz že se ještě zastaví aby mi poděkoval osobně. Jen ze slušnosti!

žralok: tak jsem se zas tolik "nesekl" :)

Davon: jak píšeš, mám z toho podobnej pocit ;)

Souhlas, žít v domnění, že mi moje auto někdo ukradnil, už se s ním pomalu loučit a pak mi ho někdo najde, tak si od nálezce nechám minimálně jako poděkování nalepit na okna fólie, aby měl kšeft lol No ale pokud bych si zoufal, že jsem vzhledem k dnešním cenám na ceně vozu pekelně ztratil, dle mých představ je neprodejné a měl pojistku na původní cenu vozu, no to už je jiný kafe...ale to jsou jen domněnky :smich:

tezko rict - skoda ze nevime zda to mel pojisteny.. :) pokud to chtel "takto prodat" tak by ti mela dat odmenu pojistovna :) ale to by to asi nechal odvezt jinam...

:smich: zajímavý teorie.... tak po pravdě, majitel byl moc rád, že se mu auto našlo a není na odstavném parkovišti PČR, ale pěkně si jej odvezl domů lol

Takže vše mělo dobrý konec, žralokovi :palec2: a zamykáme, už není o čem tady :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.