dufado Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 I když je popis zjednodušený, stejně, ráno píše jak zablokoval auto a večer mu děkuje majitel a jede s autem domů??? Sorry, ale takhle jednoduše to fakt nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 I když je popis zjednodušený, stejně, ráno píše jak zablokoval auto a večer mu děkuje majitel a jede s autem domů??? Sorry, ale takhle jednoduše to fakt nejde Pochopil jsi to špatně, psal že auto zablokoval..policie s ním zůstala u vozu, kdy proběhlo šetření (toto dělá technik SKPV popř. zesílení MOP ještě na místě, aby bylo možno zajistit co největší počet stop)..a pak že si auto odvezl majitel a vzkázal "že děkuje" = majitel si téměř pkaždé auto dveze, ale né domů..na parkoviště PČR S majitelem se tudíž ani neviděl, jen mu to vskázal. Opravdu to tak jednoduchý není, ale pokud možno odváží se vozidlo co nejdřív z místa nálezu...to že pak majitel strávil ještě nějakej čas na stanici PČR a nejspíš odešel bez auta žralok už nemůže vědět;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Anebo mu to zralok taky pekne posral, proto mu jen dekoval... Treba majitel jiz nestal o to, aby se mu auto naslo... Dobra pojistka, rychly prodej vozu.. Kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Auto jsem ráno zablokoval do příjezdu policie. Pak si napsali údaje na mě protože jsem to nahlásil. U auta zůstali až do 9:30 asi a pak přijel majitel. Auto ale neotevřeli a jen čekali na kriminálku Praha a následovalo focení a hledání otisků a stop atd. S majitelem pak odjeli asi na sepsání protokolu. Majitel si pak přijel vyzvednout auto až kolem 14 hodiny. Já jsem byl ale na mobilní montáži tak jsem s ním nemluvil osobně. Po mých spolupracovnících mi jen vzkázal, "ŽE MOC DĚKUJE". A to je vše. Žádnej telefon a ani vzkaz že se ještě zastaví aby mi poděkoval osobně. Jen ze slušnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 žralok: tak jsem se zas tolik "nesekl" Davon: jak píšeš, mám z toho podobnej pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Souhlas, žít v domnění, že mi moje auto někdo ukradnil, už se s ním pomalu loučit a pak mi ho někdo najde, tak si od nálezce nechám minimálně jako poděkování nalepit na okna fólie, aby měl kšeft No ale pokud bych si zoufal, že jsem vzhledem k dnešním cenám na ceně vozu pekelně ztratil, dle mých představ je neprodejné a měl pojistku na původní cenu vozu, no to už je jiný kafe...ale to jsou jen domněnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tezko rict - skoda ze nevime zda to mel pojisteny.. pokud to chtel "takto prodat" tak by ti mela dat odmenu pojistovna ale to by to asi nechal odvezt jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 zajímavý teorie.... tak po pravdě, majitel byl moc rád, že se mu auto našlo a není na odstavném parkovišti PČR, ale pěkně si jej odvezl domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Takže vše mělo dobrý konec, žralokovi a zamykáme, už není o čem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky