Publikováno Únor 18, 200916 r Tak dnes mi prisel papir na svolavaci akci na auto......pry se jedna o prehrani softwaru panelu pristroju............vite o tom nekdo neco......je to zcela zdarma mi bylo receno Upraveno Únor 18, 200916 r od davidek.c
Únor 18, 200916 r Většínou jsou svolávačky zdarma ale toto jsem teda neslyšel.Jaký máš rok a měsic výroby?
Únor 18, 200916 r Autor Většínou jsou svolávačky zdarma ale toto jsem teda neslyšel.Jaký máš rok a měsic výroby? jednu z prvnich.. 6/2004
Únor 18, 200916 r zajimave mam o rok pozdeji, zeptam se u nas. Nikdy jsem svolavacku ze skodovky nevidel ma to nejake cislo svolavaci akce nebo tak abych zjistil jestli se to tyka i me ?
Únor 18, 200916 r Autor Vubec nic,vse funguje bez problemu,ale vim,ze kdyz jsem byl snad pred rokem u nich v servisu..delali mi cidlo hladiny vody v ostrikovacich....tak aktualizovali panel pristroju a nalepili do kufru vedle rezervy nejake tri nalepky s nejakymi cisly
Únor 18, 200916 r Do Porsche jezdím s Fábkou, ale už jim na to **** ale jsou celkem hodní, že si vzpomenou a něco posílaj Z Rossu v případě problému volaj
Únor 18, 200916 r Akce panelu přístrojů jsou dvě. Jedna je hóóóódně stará a týkala se toho, že se předčasně zobrazovala servisní prohlídka / na 15.000 km / u prodlouženého servisního intervalu. Ta druhá není o moc mladší a nový soft řešil problém s nefunkční akustikou panelu přístrojů, t.j. zvuk ukazatelů směru, bezp. pásy, rozsvícené světlomety atd. V servisní knížce nebo u datového štítku je název akce a z toho by se dalo zjistiz čeho se akce týkala.
Únor 18, 200916 r Autor poprve kdyz delali aktualizaci rok zpatky tak nalepili tohle do kufru,ale nevim co to znamena
Únor 18, 200916 r 91A1 je kod svolávačky, na přehrání nového SW do Sreamu...svévolně vybíjel baterii. Týká se OII roku výroby 2004 a 2005. T.
Únor 18, 200916 r Autor 91A1 je kod svolávačky, na přehrání nového SW do Sreamu...svévolně vybíjel baterii.Týká se OII roku výroby 2004 a 2005. T. Sikovny objednam se na pristi tyden a uvidime co budou delat.........
Únor 18, 200916 r Tak ty tři nálepky vedle sebe znamenají DÍLENSKÉ akce přehrátí softu panelu kvůli akustickým funkcím, pak opravu kódování servisního intervalu a zamezení hlukům od pevných oken zadních dveří. Ten solo štítek je SVOLÁVACÍ akce přetěsnění víka tandemového čerpadla.
Únor 18, 200916 r takže i mě se týká svévolný vybíjení baterie? protože myslim že fakt se mi vybíjí víc než je zdrávo
Únor 18, 200916 r Takže jestli jsem to dobře pochopil tak se jedná o originál rádio což naštěsti nemám
Únor 18, 200916 r super, dej pak prosím vědět, protože když mi auto pár dnů stojí, bejvaj ty starty takový nejistý
Únor 18, 200916 r super, dej pak prosím vědět, protože když mi auto pár dnů stojí, bejvaj ty starty takový nejistý Já mám vyrobeno V/2006 a nic nepřišlo, ani žádný problémy nepozoruju
Únor 18, 200916 r Luke zitra tam budu volat a muzu se zeptat jakeho roku se ta akce tyka Hlavně ať ti nepřehrají soft v RJ motoru, celkem běžná věc. Důrazně je na to upozorni.
Únor 18, 200916 r Autor jo jo uz jsem se na to dnes ptal a jedna se jen o soft panelu a taky si to pohlidam.............
Únor 19, 200916 r Skoda ze o takovych opravach neinformuji na webu, at si pak lidi mohou kdyz koupi auto z druhe ruky zajistit pripadnou opravu.
Únor 19, 200916 r Autor Na zitra jsem objednanej na 7.30hod a zjistiz ceho vseho tyka a jakych roku vyroby....
Únor 19, 200916 r Na zitra jsem objednanej na 7.30hod a zjistiz ceho vseho tyka a jakych roku vyroby.... To by bylo super já mám 11/2004 tak každé info dobré
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.