Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak dnes mi prisel papir na svolavaci akci na auto......pry se jedna o prehrani softwaru panelu pristroju............vite o tom nekdo neco......je to zcela zdarma mi bylo receno

Editováno: , autor: davidek.c
Vloženo

zajimave mam o rok pozdeji, zeptam se u nas. Nikdy jsem svolavacku ze skodovky nevidel ma to nejake cislo svolavaci akce nebo tak abych zjistil jestli se to tyka i me ?

Vloženo

Vubec nic,vse funguje bez problemu,ale vim,ze kdyz jsem byl snad pred rokem u nich v servisu..delali mi cidlo hladiny vody v ostrikovacich....tak aktualizovali panel pristroju a nalepili do kufru vedle rezervy nejake tri nalepky s nejakymi cisly

Vloženo

Akce panelu přístrojů jsou dvě. Jedna je hóóóódně stará a týkala se toho, že se předčasně zobrazovala servisní prohlídka / na 15.000 km / u prodlouženého servisního intervalu. Ta druhá není o moc mladší a nový soft řešil problém s nefunkční akustikou panelu přístrojů, t.j. zvuk ukazatelů směru, bezp. pásy, rozsvícené světlomety atd. V servisní knížce nebo u datového štítku je název akce a z toho by se dalo zjistiz čeho se akce týkala.

Vloženo
91A1 je kod svolávačky, na přehrání nového SW do Sreamu...svévolně vybíjel baterii.

Týká se OII roku výroby 2004 a 2005.

T.

Sikovny :palec2: objednam se na pristi tyden a uvidime co budou delat.........

Vloženo

Tak ty tři nálepky vedle sebe znamenají DÍLENSKÉ akce přehrátí softu panelu kvůli akustickým funkcím, pak opravu kódování servisního intervalu a zamezení hlukům od pevných oken zadních dveří. Ten solo štítek je SVOLÁVACÍ akce přetěsnění víka tandemového čerpadla.

Vloženo
super, dej pak prosím vědět, protože když mi auto pár dnů stojí, bejvaj ty starty takový nejistý

Já mám vyrobeno V/2006 a nic nepřišlo, ani žádný problémy nepozoruju

Vloženo
Luke zitra tam budu volat a muzu se zeptat jakeho roku se ta akce tyka

Hlavně ať ti nepřehrají soft v RJ motoru, celkem běžná věc.

Důrazně je na to upozorni.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...