davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Tak dnes mi prisel papir na svolavaci akci na auto......pry se jedna o prehrani softwaru panelu pristroju............vite o tom nekdo neco......je to zcela zdarma mi bylo receno Editováno: 18. Únor 2009, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Většínou jsou svolávačky zdarma ale toto jsem teda neslyšel.Jaký máš rok a měsic výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Většínou jsou svolávačky zdarma ale toto jsem teda neslyšel.Jaký máš rok a měsic výroby? jednu z prvnich.. 6/2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 A Ty pozoruješ nejakou neplechu v přístrojich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 zajimave mam o rok pozdeji, zeptam se u nas. Nikdy jsem svolavacku ze skodovky nevidel ma to nejake cislo svolavaci akce nebo tak abych zjistil jestli se to tyka i me ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Vubec nic,vse funguje bez problemu,ale vim,ze kdyz jsem byl snad pred rokem u nich v servisu..delali mi cidlo hladiny vody v ostrikovacich....tak aktualizovali panel pristroju a nalepili do kufru vedle rezervy nejake tri nalepky s nejakymi cisly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 prislo to z Porsche Brno a cislo zadne akce tam neni uvedeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Do Porsche jezdím s Fábkou, ale už jim na to **** ale jsou celkem hodní, že si vzpomenou a něco posílaj Z Rossu v případě problému volaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to by me zajimalo co presne to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Akce panelu přístrojů jsou dvě. Jedna je hóóóódně stará a týkala se toho, že se předčasně zobrazovala servisní prohlídka / na 15.000 km / u prodlouženého servisního intervalu. Ta druhá není o moc mladší a nový soft řešil problém s nefunkční akustikou panelu přístrojů, t.j. zvuk ukazatelů směru, bezp. pásy, rozsvícené světlomety atd. V servisní knížce nebo u datového štítku je název akce a z toho by se dalo zjistiz čeho se akce týkala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 mam 10/04 a nic nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 poprve kdyz delali aktualizaci rok zpatky tak nalepili tohle do kufru,ale nevim co to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 91A1 je kod svolávačky, na přehrání nového SW do Sreamu...svévolně vybíjel baterii. Týká se OII roku výroby 2004 a 2005. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 91A1 je kod svolávačky, na přehrání nového SW do Sreamu...svévolně vybíjel baterii.Týká se OII roku výroby 2004 a 2005. T. Sikovny objednam se na pristi tyden a uvidime co budou delat......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak ty tři nálepky vedle sebe znamenají DÍLENSKÉ akce přehrátí softu panelu kvůli akustickým funkcím, pak opravu kódování servisního intervalu a zamezení hlukům od pevných oken zadních dveří. Ten solo štítek je SVOLÁVACÍ akce přetěsnění víka tandemového čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 takže i mě se týká svévolný vybíjení baterie? protože myslim že fakt se mi vybíjí víc než je zdrávo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Takže jestli jsem to dobře pochopil tak se jedná o originál rádio což naštěsti nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Luke zitra tam budu volat a muzu se zeptat jakeho roku se ta akce tyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 super, dej pak prosím vědět, protože když mi auto pár dnů stojí, bejvaj ty starty takový nejistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 super, dej pak prosím vědět, protože když mi auto pár dnů stojí, bejvaj ty starty takový nejistý Já mám vyrobeno V/2006 a nic nepřišlo, ani žádný problémy nepozoruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Luke zitra tam budu volat a muzu se zeptat jakeho roku se ta akce tyka Hlavně ať ti nepřehrají soft v RJ motoru, celkem běžná věc. Důrazně je na to upozorni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 jo jo uz jsem se na to dnes ptal a jedna se jen o soft panelu a taky si to pohlidam............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Skoda ze o takovych opravach neinformuji na webu, at si pak lidi mohou kdyz koupi auto z druhe ruky zajistit pripadnou opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Na zitra jsem objednanej na 7.30hod a zjistiz ceho vseho tyka a jakych roku vyroby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myhal Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Na zitra jsem objednanej na 7.30hod a zjistiz ceho vseho tyka a jakych roku vyroby.... To by bylo super já mám 11/2004 tak každé info dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.