Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím lpgáčkarov je tu síce podobná téma ale zaujímal by ma tiež vhodný typ ´´palivomeru ´´do fabky 2001 1.4 MPI typ AME typ zariadenia LFA 05 lovato,prípadne kde by sa dal kúpiť prípadne namontovať ,som z okresu TN.Inak mam LPG o roku 10/2005 najazdených 65000km absolútne v pohode.čAUKO

a co tam mas teraz aky palivomer alebo nemas a jazdis dokial je plyn ?

ale pockaj ak sa tu objavy nas karel lpg. ten poradi presne alebu mu napis spravu.

kde konkretne je to okres tn ?

• Autor

kludne v pohode ,inak BN

ukazovatel paliva? upřímně? na dvě věci na h..no a na nic, prostě vyhozené peníze. Mám auto které to nemá a mám které má a to které ukazuje tak tam začne svítit rezerva a mám ujeto přibližně něco přes půl nádrže, takže pokud si toho nevšimneš tak pak stejně nevíš kolik kiláků ještě můžeš ujet. Nejspolehlivější je zjištění spotřeby, nulování denního počítadla a vím prostě kolik na načerpanou částku ujedu plus mínus nějaký ten kilometr. A pokud nemáš válcovou nádrž (kde je ukazatel podstatně přesnější) tak za to fakt prachy nevyhazuj.

ukazovatel paliva? upřímně? na dvě věci na h..no a na nic, prostě vyhozené peníze. Mám auto které to nemá a mám které má a to které ukazuje tak tam začne svítit rezerva a mám ujeto přibližně něco přes půl nádrže, takže pokud si toho nevšimneš tak pak stejně nevíš kolik kiláků ještě můžeš ujet. Nejspolehlivější je zjištění spotřeby, nulování denního počítadla a vím prostě kolik na načerpanou částku ujedu plus mínus nějaký ten kilometr. A pokud nemáš válcovou nádrž (kde je ukazatel podstatně přesnější) tak za to fakt prachy nevyhazuj.

Maximálny súhlas !!!

tak isto sa drzim hlavne denneho tachometra a viem kolko spravim plus minus 10 km a podla toho hladam pumpu. takze nekupovat a za usetrene peniaze nas mozes pozvat -_-

dovolím si ještě jednu poznámku ... pokud se na autě nestřídáte víc jak tři lidi, tak to rovněž nemá smysl.

on zase ten ukazovatel stavu paliva AZ tak celkom na hovienko nie je.

na aute jazdi manzelka aj syn a nie vzdy hned

pri tankovani stlacia nulovanie denneho meraca vzialenosti.

ten potom ukazuje vecsi dojazd, ako je v skutocnosti.

takze istu vypovednu hodnotu ten udaj o mnozstve plynu v nadrzi presa len ma.

aj ked priznavam ze len orientacnu.

nakoniec jazdit sa da aj bez neho,

len si to treba strazit.

mna ten ukazovatel akurat tak se..re, lebo sa mi skoro vzdy rozblika a blikaju mi na nom vsetky LEDky naraz, neviem co s tym a kaslem nanho, aj tak si ukazuje ako chce lol

• Autor

Zdravím hlavne Maltu napísal v podstate to čo som si chcel potvrdiť,jazdím tiež na vynulovaní kilometrovníka .Ušetrené eurá vrazím inde-zachvílu mám STK a iné ´´príjemnosti´´

a kde chodis na stk asi do ryban. ale tam za peniaze prejde aj kon takze ziadne strachy !!

• Autor

že bys mal pravdu?

Zdravím hlavne Maltu napísal v podstate to čo som si chcel potvrdiť,jazdím tiež na vynulovaní kilometrovníka .Ušetrené eurá vrazím inde-zachvílu mám STK a iné ´´príjemnosti´´

aj ja teba zdravim, tak to sme dvaja co nas caka STK ;) , ja je chcel robit zajtra, ale odkladam to asi o tyzden

Máš strach? :smich: Jinak já ukazatel celkem sleduju, protože když ikne červená, tak najedu ještě cca 150 km. Samo sleduju i denní počítadlo :palec2:

• 1 rok později...

U mě je to stejný jako psal Malta, na h...o. U první nádrže (objem 56 l, při 80% to dělá 44 l plynu) se mi rozsvítila rezerva už při 360 ujetých km a chtěl jsem řvát na servismana, jak to, že mi to tak žere. Nejdříve jsem raději zajel k pumpě - a narval tam jen 28 l, než stojan vypnul. Takže na "rezervu" bych najel ještě skoro 200 km. Prý se to diodové měření dá nějak seřídit, je tam magnetek či co, to už je mimo mé technické schopnosti..

Upraveno od Tudy

je to jednoduché, musíš mít prázdnou nádrž, natankovat 6l-seřídit, 1/4, 1/2 , 3/4 a plnou, ukáže to napětí čidla, to se zadá do programu a je to, to odbornívi u Hyundaje neví....

OK, neptal jsem se jich, tak to zkusím při revizi, kvůli téhle "prkotině" tam extra jezdit nebudu ...

ptal ses, odpovídám.

je to jednoduché, musíš mít prázdnou nádrž, natankovat 6l-seřídit, 1/4, 1/2 , 3/4 a plnou, ukáže to napětí čidla, to se zadá do programu a je to, to odbornívi u Hyundaje neví....

Hadam, ze Ty to zvladnes i pro Tartarini nastavit? Stejne se k tobe za nejaky cas chystam objednat, tak bych si to jenom pripsal na seznam...taky mi to ukazuje rezervu pri cca 1/2 nadrze a je to tim padem k nicemu.

Tartarini ti neudělám, dělám všechny typy BRC, AutogazAC/Stagy/ a Landi Renzo....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.