teg Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jsem tu nový a chtěl bych se zeptat.chci měnit brzdovou kapalinu a v manualu je strašným způsobem popsáno odvzdušnění sposjkového válce.je to třeba takto dělat,nebo má někdo jiný grif.dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladyly Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jsem tu nový a chtěl bych se zeptat.chci měnit brzdovou kapalinu a v manualu je strašným způsobem popsáno odvzdušnění sposjkového válce.je to třeba takto dělat,nebo má někdo jiný grif.dík. Cauky,ja se sice taky porad jen na vsechno ptam,ale v knize "jak na to" opravy automobilu skoda octavia je to popsany taky tak "brutalne!,ale je fakt ze podale toho to vypada hrozne,ale je to docela snadny,je to sice zdlouhavy,ale je pravda ,ze kdyz jsem to udelal,tak to chodilo uplne super,jen se toho neboj a hrde do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Kluci a jak tedy vlastne odvzdusnit tu spojku??je to stejny princip jako odzvzdusneni brzd? tedy naslapat a povolit sroubek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 já měnil taky a po kompletním odvzdušnění celé soustavy to furt nebylo ono,udělay mi to v servisedřív než jsem dokouřil cigáro,stálo mě to kilo a to ještě stihly nastavit ručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 já měnil taky a po kompletním odvzdušnění celé soustavy to furt nebylo ono,udělay mi to v servisedřív než jsem dokouřil cigáro,stálo mě to kilo a to ještě stihly nastavit ručku za tu stovku v servise škoda,no nevím.já si to asi udělám sám,snad to bude fachčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 no,já ti to nenutím,jen píši zkušenost,doma jsem to odvzdušnil a nebylo to ono ,no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.