Karlos TDI Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ahoj, dal jsem jednohmotový servačník komplet i se spojkou(přítlačák, lamela) místo dvouhmoty(1.9TDI 81kW) a spojka mi teď zabírá až úplně nahoře. Zdá se že "snad" neprokluzuje ale nepřijde mi to úplně normální. Když tam set montovali tak je ta jednohmota o něco užší, nebude to tim? Nedá se poštelovat pedál aby měl alespoň kratší chod(nebo dát k setrváku nějakej distanční kroužek či něco podobnýho aby to zabíralo už odspodu)? Ještě pro jistotu zkusím jestli neprokluzuje ale doufám že snad ne když je úplně nová. Poraďte kdyžtak prosím nebo jestli je to normální(vy co jste už měnili na jednohmotu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos TDI Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nikdo z místních matadorů neví čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.