DIAGNOSTIK Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 konečně se to trocha pohnulo,ono na tom něco bude,když dáte nové vstřikovače,tak to šlape jako hodinky.proto jsem se ptal,jestli to taky už někomu udělali....Jinak BXE se Fleshuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 konečně se to trocha pohnulo,ono na tom něco bude,když dáte nové vstřikovače,tak to šlape jako hodinky.proto jsem se ptal,jestli to taky už někomu udělali....Jinak BXE se Fleshuje. co se jako pohnulo ? Když dáš nový vstřikovače, nezmění se na teplejch startech vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Mám BJB, zatím vše v pořádku. Jen mi to někdy "zaštěká", ale to se tady už někde řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 To Diagnostik: dá se tento motor taky Fleshnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 No to by me taky zajimalo, zda-li tem horsim startum za tepla pomuzou vymenit striky a bude po problemu. Diagnostiku..co Tve zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 No to by me taky zajimalo, zda-li tem horsim startum za tepla pomuzou vymenit striky a bude po problemu. Diagnostiku..co Tve zkusenosti? klidně mi důvěřuj, že ne, protože je mám měněný. Změnily se akorát studený starty a volnoběžnej chod. A jinak říkám, že ty vstřiky (aspoň teda z 2.O TDI) většina mechošů v servisech nikdy ani neviděla, natož aby je pak měnili. V tomhle ohledu jsem měl asi opravdu historickou smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jirkaK: no jo ale za studena to startuje na jednicku, brnk a hned a volnobeh je taky pravidelny..bez nejakych vykyvu...fakt by me to moc zajimalo co zpusobuje ty horsi starty tepleho motoru....neni tu nekdo od fachu, kdo uz se s tim problemem zabyval trochu hloubeji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mé zkušenosti jsou takové,když bylo zákazníkům na dvou vozech vyměněny vstřikovače,tak byli naprosto spokojeni.Samozřejmně se musely vstřiky nejprve dát na stolici pro proměření. Jinak motor BJB se nefleshuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Starší typy -litrů se fleshuje a pomáhá to.Aspon u BKD je razantní rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Náhodou na to moje BLR stále nový software není??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 BLR-není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Já mám BXE a nezaznamenal jsem (zatím) žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 PAVLE PAVLE VSTŘIKY JSME ŘEŠILI SPOLU TAK VÍM O CO SE JEDNÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 MAXI-už zase jezdíš pod vlivem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ten istý problém ale iba niekedy - nabehané 90.000km - ale ked zošlapnem plyn tak sa chytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Ďalší rozdiel medzi motormi BJB a BKC je asi v "hlave válcova a ventilov" - aspoň podla ETKY : BJB koncovka MX a BKC má KX. Vie mi niekto povedať keď dám RJ motora s BKC+elektroinštalácia+chladené spätné vedenie výfukových plynov na motor BJB či to bude funkčné / aby som si nedobabral motor /. Konštrukčne vyzerajú tieto motory úplne rovnaké /okrem spätného vedenia výfukových plynov - norma Euro 4 /, až niekto viete o nejakom probléme prosím odpíšte. Ďakujem vám za odpovede. Motor___hlava_BKC_a_BJB.pdf Editováno: 4. Únor 2007, autor: Mareček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 skúste sa odviesť v OII s tmavou farbou bez klími to znám, měl jsem černý auto bez klimy a v létě to bylo naprostý peklo. ted uz si nedovedu představit fungovat bez klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak jezdit a starat se o motor 1,9 tdi 77kw pd . aby vydrželo turbo atd.díky za přispěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak jezdit a starat se o motor 1,9 tdi 77kw pd . aby vydrželo turbo atd.díky za přispěvky no hlavne ho nedusiť studený, a po dlhšom záťahu turbo nechať ochladiť(15 - 20s na voľnobeh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak píše kolega s pořadovým č. 62454, ale ani tak nemáš jistotu, že to turbo vydrží, protože je veřejný tajemství, že koncernový turba stojej za dvě věci. A nepomůže ti ani když mu budeš číst před spaním pohádky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak píše kolega s pořadovým č. 62454, ale ani tak nemáš jistotu, že to turbo vydrží, protože je veřejný tajemství, že koncernový turba stojej za dvě věci. A nepomůže ti ani když mu budeš číst před spaním pohádky. Jiriku, ty hovedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 forever in love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 No a taky tu o budulínkovi....prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 záleží, jaký máš MR, ty první mají turba ok, ale od 06 jsou z Rumunska a ty už tak slavný nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajza Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 jak se vlastně pozná že je turbo v háji nebo že se chstá do věčných lovišť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.