kacer1 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jezdím na Shel W-Power disel a moturek si jen přede. Když mu dám jinou tak je docela hlučný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jezdím na Shel W-Power disel a moturek si jen přede. Když mu dám jinou tak je docela hlučný! Nevim, ale obyc nafta Shell je nic moc, jezdim stale na OMV ci Shell V power, kdyz srovnam naftu OMV a obyc Shell tak jednoznacne lepsi je OMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 o čem se to snažite diskutovat o tom jestli shell nebo aral nebo co ja vim a jeste s vlhkym vzduchem to jsou nesmysli pro malý fakany ,poznáte uplny hovno a ne nějaky rozdíl v kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) o čem se to snažite diskutovat o tom jestli shell nebo aral nebo co ja vim a jeste s vlhkym vzduchem to jsou nesmysli pro malý fakany ,poznáte uplny hovno a ne nějaky rozdíl v kvalitě. a jéje, ty jseš nějak chytrej. Kolik jsi toho s dieselama najezdil nebo s autama vůbec ? Asi moc ne, co ? Protože všechno to, co se tu píše o rozdílech v kvalitě nafty, o klimatickejch podmínkách aj., samozřejmě poznat je. Ovšem pokud nejezdíš na poli s traktorem, tam možná ne. jo a ještě, motoristo, Aral tu už hezky dlouho není a "nesmysly" jsou s tvrdým Editováno: 26. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 o čem se to snažite diskutovat o tom jestli shell nebo aral nebo co ja vim a jeste s vlhkym vzduchem to jsou nesmysli pro malý fakany ,poznáte uplny hovno a ne nějaky rozdíl v kvalitě. to jako chceš tvrdit, že klimatický podmínky nemaj vliv na "chod" motoru? dobrej joke šalamoune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 a jéje, ty jseš nějak chytrej. Kolik jsi toho s dieselama najezdil nebo s autama vůbec ? Asi moc ne, co ? Protože všechno to, co se tu píše o rozdílech v kvalitě nafty, o klimatickejch podmínkách aj., samozřejmě poznat je. Ovšem pokud nejezdíš na poli s traktorem, tam možná ne. jo a ještě, motoristo, Aral tu už hezky dlouho není a "nesmysly" jsou s tvrdým super!!!!, jasně a trefně napsáno !!!!! naprostej souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ja už toho hoši nacouval vic než vy najeli popredu a s dislem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ja už toho hoši nacouval vic než vy najeli popredu a s dislem. Ty mi snad čteš myšlenky ! Včera jsem dlouho přemýšlel, jestli ti to samý nemám napsat. Asi by ses divil kolego. Na razítku v řidičáku mám myslim portrét Franze Josefa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Dobrá ako dobrá nafta. Tuším minulý rok zamrzli v Blave autobusy MHD a mali naftu výhradne od OMV. Tak ani OMV nemá celkom čisté triko. Ale samozrejme o kvalite paliva samotného to nevypovedá nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 to maš docela kliku že ti to razitko dali do papíru a ne na čelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Zdar chlapi! Předem se omlouvám za možná trapný dotaz, ale přesto: tankoval jsem nedávno v nouzi u neznámé pumpy naftu a moc se mi nezdála., byla divně cítit. Po vyjetí cca půlky nádrže jsem si všiml jedné věci - po zahřátí motoru mi ukazuje palubní počítač na volnoběh při vypnutých spotřebičích (světla, klima atd) 0,7l/hod, přičemž dřív to bylo míň. (Beru, že to není příliš důležitá hodnota). Naopak při studeném motoru ukazuje i při zapnutých světlech 0,5l/hod. Můžete písnout, kolik ukazuje Vám? Díky a ještě jednou se omlouvám. Jo, je to 1.9TDI 77kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 studenej start začne na 1.1l/h, pak to klesá na 0.9l/h a nejmin mam pocit ukáže těch 0.7l/h jinak s tou spatnou naftou...proc jsi bral plnou, kdyz se ti nezdála? ja bych u nejaky shit pumpy vzal tak 10litrů abych dojel někam do civilizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 u zohriateho motora 0,7 - 0,9l/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 u zahřátého motoru bez klimi 0,5,s klimou 0,7 - 09/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 u zahřátého motoru bez klimi 0,5,s klimou 0,7 - 09/h já to mám taky tak: u zahřátého motoru bez klimi 0,5,s klimou 0,7 - 0,9/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Chlapi, díky moc za info, příště budu opatrnější. Mějte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Nevím, jestli již toto téma někde není, ale neví někdo, zda se dělá nějaká tlumící sada na utlumení motoru? Ať už origo od Škody nebo neorigo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 to se dělalo u Š105 a 120, že se do motorovýho prostoru lepily odhlučnovací materiály. Dneska už jsme snad trochu dál. Pokud to tam není z fabriky, určitě bych tam nic nebastlil. Na kapotě zespodu "deka" je, tak co dalšího ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 To bych taky neviděl moc reálně,něco někám cpát.Spíš si počkej až budou dělat common rail a vyměň motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 To bych taky neviděl moc reálně,něco někám cpát.Spíš si počkej až budou dělat common rail a vyměň motor. Už vidím Bolka Mladýho,jak povoluje výměnu typu motoru Izolace je na kapotě i na přední stěně za motorem, v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 asi v tom, ze se mu to stale zdá hlučný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 asi v tom, ze se mu to stale zdá hlučný Teď jsem si u něj všiml v popisu chip na 96 kW, že by to bylo hlučnější než klasika? No, jinak by to asi neřešil, co. Maximálně tam může zkusit ještě přelepit kapotu tím "grainerem", co se dával do 105 a dal se sehnat i na Fáčka a Feldy..prodává se to i v metráži, tuším www.mikra.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ta hlučnost je stejná jako byla před chipem a na můj vkus by mohla být menší. Mikru znám, měl jsem od nich odhlučňovací sadu na OI, 1,6 74 kw, ale tam nebylo nic z výroby, takže to trošku pomohlo, ale na OII nedělají nic, asi proto, že ta tam nějaké odhlučnění má. Myslel jsem, jestli nevíte o něčem, co by ještě trošku pomohlo. Tak to asi nechám tak jak to je a díky za . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ahoj.Já mám vyrobenou Octávku 21.11.2005 Napišeš mi jaký má SW?Děkuju za reakci.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Jaké jsou rozdíly mezi motorem BJB, BXE a případně dalšími? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.