karlos3 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Taky vidim dost takových aut co svítěj mlhovkami se snížen.svítivostí a i pár známých to tak maj udělané už delší dobu a bez problému....taky bych se toho nebál a klidně bych si to nechal udělat i na svých autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ale pozor, zakon je pouze o slovickareni snad! Proste mlhovky uz dneska byt muzou, jak silnicni zakon prosel novelou, tak se tohle odstranilo. Ptz by to bylo v rozporu s autama, ktera to maji z fabriky. Je totiz uplne jedno, ze jsou mlhovky homologovane jako denni sviceni, porad to jsou mlhovky. Mam pravnickou rodinu, takze tohle vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ja mam teda na denni sviceni zarovky primo v mlhovkach, ale to je asi jen u FL. Nicmene jeste ve spolupraci s Light Assistant mi to prijde jako skvela vec Na svetle sviti jen ty mlhovky (resp denni sviceni), palubka a osvetleni tlacitek je vypnute. Jak se setmi/tunel apod, tak se automaticky rozsviti vsechno. mám dotázek, máš face-lift a xenony, jak píšeš, že se rozsvítí automaticky všechno - je to takhle? při setmění/tunelu dojde k automatickému rozsvícení palubky, osvětlení tlačítek a zároveň k zhasnutí denních světel (v mlhovkách) a rozsvícení xenonů? pokud ano, co se stane, když vyjedeš z tunelu nebo rozední, opět automaticky do původního stavu, tedy zhasnou xeny a rpzsvítí se denní světla a zhasne palubka i osvětlení tlačítek? díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jojo, pokud vyjedes na svetlo, tak to zase zhasne, ale obcas to trva trosku dyl. Jak kdy. Karlos3: Policajti me s tim videli jiz nekolikrat a nikdy me nezastavili, takze ok. Jen je skoda ze to OII nema jako Golg VI, ten to ma pres hlavni svetla. A ani tam nema na to spec. zarovku treba jako Audi 25W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mne aj jedno aj druhé Musí při denním svícení svítit zadní světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Na vlastní oči jsem viděl policii svítit na parkovačkách s mlhovkama v provozu za tmy... oni můžou, ostatní by za to pokutovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Musia, ale je aj svietenie, kedy ti pri zatiahnutej ručnej brzde nesvieti nič, a keď ju dáš dole svietia iba predné svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Pri dennim sviceni zadni svetla nemusi svitit (ale nevim jestli neni podminkou mit vpredu primo svetla pro denni sviceni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Na vlastní oči jsem viděl policii svítit na parkovačkách s mlhovkama v provozu za tmy... oni můžou, ostatní by za to pokutovali. Tak to já je viděl, že si jeli, stáli v koloně, ale nesvítili vůbec.. auto za zákazem zastavení, šup tam majáček, botičku za 2min bez zaplejch světele jeli dál.. spokojeni, že dali zase botičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Chlopi a viete si predstaviť denné svietenie v dialkových svetlách, samozrejme so znížením svietivosti na 30-40% (aby všetci oproti neboli osvetľovaný dialkovými) Podobné Audínam, len oni tam majú na to origo žiarovky na denné svietenie (ako sa píše Doli vyššie) a má tam Bixenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mozte niekto poradit ako presne nakodovat to dene svietenie cez hmlovky?Ja som nakodoval podla Doliho Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v % a po nastartovani nic nesvietilo.Spominate ze k tomu este treba este dokodovat denne svietenie Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 - AMERIKA alebo SCANDINAVIA? Takto to mate nakodovane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Amerika a svietia len predné hmlovky, bez parkovačiek ako predných aj zadných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Amerika a svietia len predné hmlovky, bez parkovačiek ako predných aj zadných. Takze ked to zhrniem tak nakodovat denne svietenie Amerika a pridat svietenie cez hmlovky+percento svietivosti?. Mam len troj polohovy vypibac svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 denné svietenie nemá s vypínačom nič spoločné, to potrebuješ iba na Light assistant, aj keď aj Comming\Leaving ide aj bez štvorpolohového vypínača. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mám dotaz. to dení svícení přes mlhovky se 40% svícení udělají i v škoda servisu? mě by se to moc zamlouvalo. ted mám při zapnutém klíčku přední i zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Těžko, nezkoušel jsem to, ale tipuju, že buď nebudou vědět jak na to nebo řeknou, že to není povolené a basta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Miško umí to sám jsem to viděl, když mi připích O II na takovou tu věc co vypadá jako odolný LCD s kablíkama.. aneb mi to suplujem VAG+NB oni maj různý ty krabičky a každá umí něco.. Tady na to maj přímo položku: denní svícení, intenzita mlhovek, zadá procenta, potvrdí a svítíš mlhovkama.. takže ta "věc" to umí, jestli ti to udělajou nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Já vím, že ta "věc" to umí, ale jestli to umí ta obsluha není jisté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak jsem byl dnes v servisu a ptal jsem se na to svícení přes mlhovky.moc se nato netvářili,ale že by to šlo a že se musí se poradit s mechanikem,který je na školení.ještě jsem se ptal jestli jde aktivovat Light Assistant když nemám přepínač světel s tunelem,ale mám dešťový senzor.prý nejde-ptám se povolanějších, Je to opravdu tak? Ptám se proto,protože ten technik na mě zas až tak důvěryhodně nepůsobil .asi bych byl nejraději,kdyby my to nakódoval někdo kdo to už dělal.nenašel by se někdo? Nejlépe J.Čechy popřípadě od jinud.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jaky mas MR auta? Sviceni pres mlhovky jde, neni problem. Ten light assistant by mel jit taky pokud by se vymenil vypinac nakodovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 neviem jak Light asistent, ale Comming\Leaving home ide aj bez výmeny spínača svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 MR08 -R.V 6.08 ještě v záruce to by neměl být problém snad.Ty bys my to byl ochoten udělat? pořípadě i s výměnou vypínače? já jsem z TŘEBOŇE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Takze ked to zhrniem tak nakodovat denne svietenie Amerika a pridat svietenie cez hmlovky+percento svietivosti?.Mam len troj polohovy vypibac svetiel. Po nakodovani hmloviek ako denne svietenie /Amerika alebo EU/ svietia aj predne parkovacie svetlá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudolfv Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Taky bych měl zájem na nakdování Ameriky a mlhovek. Jsem z Již. Čech. Udělá to tu někdo? Editováno: 4. Duben 2009, autor: rudolfv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.