bond-cze Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ahoj, bohužel jsem tu nenašel to, co jsem hledal a tak doufám, že nezopakuju otázku, která tu už někdy byla. Jde mi o to, že bych rád vyměnil sériovou masku za masku vyplněnou tahokovem, ale vrtá mi hladou, jak to udělat s tou umělohmotnou páčkou, která po otevření kapoty ze vnitř auta "vyskočí" mezi těmi šprusličkami u sériové masky. Nemohl by mi, prosím, někdo poradit? Předem díky. PS: Prosím, nesmějte se mi za tuhle otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Skús sa pozrieť do sekcie "Vaše Fabie", sú tam foto rôznych upravených vozov a ak sa dobre pamätám, videl som tam aj takú prednú masku - miesto na vyskakovaciu páčku bolo vynechané, t.j. bol tam taký výrez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.