Publikováno Únor 21, 200916 r zdravim prosel jsem cely forum a nikde nemuzu najit jak u original konketoru pro autoradio poznam jaky kabel je jaky nemel by nekdo schema
Únor 21, 200916 r Autor Na co ti to je??? Radio hraje??? Co chces robit??? koupil jsem si novy jvc a ma iso takze netusim jak co napojit co je kostra a co primo k baterce a co primo k zapalovani ...
Únor 21, 200916 r Autor TAK TO MAM NA JVC JINY KONEKTRO MAM TO UPLNE PREHAZENE JDE O TO ZE N A ORIGO KONEKTORU NA FABCE MAM CTYRI VODICE A JA POTREBUJU VEDET JAK PODLE BARVY POZNAM JAKY JE JAKY A BZCH TO MOHL NAPICHNOUT NA ISO KONEKTOR JDE MI O TO CO JE K BATERCE CO JE KE SPINACI SKRINCE A CO JE KOSTRA A CO JE TEN CTVRTY NA ORIGINALU ONEKTROU ZE BY NAPAJENI ANTENY ? Upraveno Únor 21, 200916 r od TELEPORT
Únor 21, 200916 r Pri neoriginalnom radii ti stacia napojit 3 kable: 1. stale +, 2.+ ktore spinas, 3. kostra.Presne oznacenie pinou som sem daval- pohlahaj. Treba dokupit Fantomove napajanie radia pre 100% prijem!!!!
Únor 21, 200916 r Autor PARADA DIKY ZA POMOC PROSIMTE JESTE JAK POZNAM PODLE BARVY JAKY JE JAKY NA ORIGINALU KONKETORU NA FABCE NEVI NEKDO NA CO JE TA NAPAJECI VYHYBKA Upraveno Únor 21, 200916 r od TELEPORT
Únor 21, 200916 r Je to Fantomovy napaječ a musíš ho použít, když nemáš origo rádio. Kdybys chtěl, mám doma dva naprodej
Únor 21, 200916 r Autor za kolik jo nevis vyznam barevneho znaceni na originalu konektoru fabie viz. prvni obrazek nevim co znamena ten hnedy s cervenymi pruhy atd jasny mi je jen cerveny
Únor 21, 200916 r ...hnědý ISO je reproduktorová část...černý je napájecí část...v hnědém máš zapojené pouze přední repro....
Únor 21, 200916 r Autor ja myslel ale na konektoru na originalu na skoda viz obrazek jak je to na iso na radiu mam v manualu od radia ale nevim jak poznat na tech 4 kabelech co jsou na tom originalu co je co Upraveno Únor 21, 200916 r od TELEPORT
Únor 21, 200916 r uuuuplne zbytocna tema. Iso je iso. Sadni si do auta so skusackou, merakom ziarovcickou a dvomi kablami a mas do minuty vsetko jasne. Takto to tu riesis neviem kolko a v aute to zistis za par sekund.
Únor 21, 200916 r Autor no promin ale ja skousecku nemam a ani po ruce nic jineho takze promin ze se ptam ... ja myslel ze mi nekdo pomuze jenze kazdej tu akorad machruje (no spis jen ty) jiny se snazily alespon pomoct
Únor 21, 200916 r Autor tady o tom neco je..http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm diky moc za odkaz
Únor 21, 200916 r Autor ale nepomohl mi jde jde jen o to abz mi nekdo poradil jaky kabel je jaky teda barva u originalu konektoru skoda jsou tam ctyri kabely
Únor 21, 200916 r ...znova...ty kabely v hnědém ISO jsou přední reproduktory...ty zůstanou beze změny...není je potřeba zaměňovat!
Únor 22, 200916 r Autor takze v cernem je napajeni atd jo ... to je teda na palici docela divne Upraveno Únor 22, 200916 r od TELEPORT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.