Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Na co ti to je??? Radio hraje??? Co chces robit??? ;)

koupil jsem si novy jvc a ma iso takze netusim jak co napojit co je kostra a co primo k baterce a co primo k zapalovani ...

Vloženo (editace)

TAK TO MAM NA JVC JINY KONEKTRO MAM TO UPLNE PREHAZENE

JDE O TO ZE N A ORIGO KONEKTORU NA FABCE MAM CTYRI VODICE A JA POTREBUJU VEDET JAK PODLE BARVY POZNAM JAKY JE JAKY A BZCH TO MOHL NAPICHNOUT NA ISO KONEKTOR JDE MI O TO CO JE K BATERCE CO JE KE SPINACI SKRINCE A CO JE KOSTRA A CO JE TEN CTVRTY NA ORIGINALU ONEKTROU ZE BY NAPAJENI ANTENY ?

Editováno: , autor: TELEPORT
Vloženo

Pri neoriginalnom radii ti stacia napojit 3 kable: 1. stale +, 2.+ ktore spinas, 3. kostra.Presne oznacenie pinou som sem daval- pohlahaj. Treba dokupit Fantomove napajanie radia pre 100% prijem!!!! :);)

Vloženo (editace)

PARADA DIKY ZA POMOC PROSIMTE JESTE JAK POZNAM PODLE BARVY JAKY JE JAKY NA ORIGINALU KONKETORU NA FABCE

NEVI NEKDO NA CO JE TA NAPAJECI VYHYBKA

post-29992-1235213407_thumb.jpg

post-29992-1235213554_thumb.jpg

post-29992-1235213561_thumb.jpg

post-29992-1235213631_thumb.jpg

Vloženo (editace)

ja myslel ale na konektoru na originalu na skoda viz obrazek jak je to na iso na radiu mam v manualu od radia

ale nevim jak poznat na tech 4 kabelech co jsou na tom originalu co je co

post-29992-1235243308_thumb.jpg

Vloženo

uuuuplne zbytocna tema. Iso je iso. Sadni si do auta so skusackou, merakom ziarovcickou a dvomi kablami a mas do minuty vsetko jasne. Takto to tu riesis neviem kolko a v aute to zistis za par sekund.

Vloženo

no promin ale ja skousecku nemam a ani po ruce nic jineho takze promin ze se ptam ... ja myslel ze mi nekdo pomuze jenze kazdej tu akorad machruje (no spis jen ty) jiny se snazily alespon pomoct

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...