arnyy Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 zdarec mám octu 1.6,55kw -po výměně těsnění pod hlavou mi to poštelovali přes programek a začal mi padat volnoběh,a spotřeba se zvedla asi o 2až3l.... nemůžete mi poslat někdo hodnoty ze stejného typu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Nikdo neví/neporadí cestu, jak prodloužit interval pro vynulování denní průměrné spotřeby a prodloužit délku osvětlení zavazadlového prostoru po otevření kufru?? :-o Aj mňa by to zaujímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gondekp Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 mám fábii dvojkovou 1.4 16v 63kw. potřeboval bych zjistit, zda na vyčtení korekcí mi bude stačit kabel KKL nebo potřebuji HEX-CAN? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 niekto s VAG dia okolie BA, pripadne DS dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurik Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, četl jsem tu, že se bavíte o dojezdu oken a o zamknutí auta při 15km/h, jde to nastavit i na mém autě? Mám Octavii kombi 1.6 74kw r.v.1999. Nebo to mé auto ty možnosti nemá? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 My nevíme co máš za auto, tudíž nevíme jaké má možnosti. Údaj o motorizaci a karosérii zde je zbytečný. Je třeba znát el. výbavu. Okna, centrál, DO. Kdyby to šlo, pak zamykání při 15 km/h i ve VAG-u, jinak obojí taky pomocí MKM http://www.motordiag.cz/mkm , více tady http://forum.skodahome.cz/topic/80490-dotazeni-nezavrenych-oken-pri-zamceni/ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurik Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Tak se omlouvám, nevěděl jsem co je potřeba sdělit, Octávku mám teprve 10 dnů. Jinak všechny okna jsou elek.má to DO centrálu, Vyhřívaný sedačky, vyhřívaný zrcátka, má to na řidičových dveřích tlačítko na zamykání a odemykání dveří + asi blokaci otevření zadních oken a samozřejmě palub.pc a 4x airbag, ABS. Jinak nevím co dál napsat, já ani nemám návod, takže i některé věci ani neumím ještě ovládat a do dneška jsem ani nevěděl jak zapnout mlhovky :-) Ty odkazy si jinak přečtu. I když jsem asi anti talent :-D Editováno: 5. Prosinec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tak podle těch odkazů co jsem Ti poslal to uděláš. Jen potřebuješ ještě kabel samozřejmě. Hledej KKL kabel. Jinak manuál třeba na stránkách výrobce. Jak jinak. http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/tour/pages/do_06-2009.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurik Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Dík. Pročítal jsem si ty stránky Motordiag a jestli jsem to pochopil, tak ten program je pouze na auta (Octavky) vyrobené po dubnu 2001, tudíž já mám zřejmě smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 (editace) Aha, sorry. Prvně jsem si roku všimnul, ale po druhé už jsem na to zapomněl. Škoda, že tohle: Plná verze programu MKM FULL 2.00 bude podporovat i další řídící jednotky řad 1J0 959 799 S, 1J0 959 799 AH, 1J0 959 799 AJ, 1J0 959 799 J, 1J0 959 799, 6N0 959 799, 6Q0 959 433Bude tedy možné pracovat i světšinou ostatních automobilů jako jsou: Škoda Octavia (starší verze), nějak není pravda Protože ačkoli píšou: Plná verze již brzy ke stažení!!! Sledujte prosím tuto stránku, informace o možnosti získání plná verze programu MKM FULL 2.00 se zde objeví jakmile budou k dispozici. tak já sleduju už rok a prd Alespoň to zamykání, jestli chceš, si můžeš udělat. Dělá se to i ve VAG-u. Editováno: 5. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurik Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Díky, škoda těch oken, na ty dost často zapomínám a pak musím auto znova otevřít, zasunout klíč a okno/a zavřít. No aspoň to zamykání, že půjde. Jinak já jsem našel odkazy na stažení té full dvojky, ale za stažení se musí platit a nemám jistotu, zda stáhnu to co chci, nebo něco zcela jiného. ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Zajímavé, že na jejich stránkách mají "...že brzy". Jinak okna může zavřít taky podržením klíčku v zámku dveří v zamykací poloze. Nemusíš auto odemykat a zapínát zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Díky moc. Zítra hned vyzkouším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, četl jsem tu, že se bavíte o dojezdu oken a o zamknutí auta při 15km/h, jde to nastavit i na mém autě? Mám Octavii kombi 1.6 74kw r.v.1999. Nebo to mé auto ty možnosti nemá? Díky u tvého auta umím nastavit dojezd oken dálkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maurik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 u tvého auta umím nastavit dojezd oken dálkou.. To by byla paráda, jenže ty jsi až z druhého konce republiky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Ahoj.. jak podle VAGu zjistim vadné čidlo teploty chladicí kapaliny? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostitras777 Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 ahoj. nejde mi dalkovy central u fabie combi comfort 2001 tak jsem koupil KKL kabel. podle návodu zkouším vlézt do komfortního nastavení 46 - pak přizpůsobení. potom mám smazat kanál 00 což nejde a do kanálu 01 zadat hodnotu 00002(2 klíče) a uložit což také nelze. píše to že potřebuji HEX-CAN kabel. jak na to? musím se nějakm přihlásit? PIN nemám neni to chyba SW? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 (editace) K přízpůsobení DO nepotřebuješ PIN, takže nevadí, že jej nemáš. Žeby FI 2001 potřebovala HEX-CAN kabel se mi nezdá. Ale to musí potvrdit někdo, kdo to ví najisto. Přihlašovat se nikam nemusíš, postup je OK. PS: V tématu k dotažení oken jsem Ti ten dotaz smazal. Tam se to moc nehodilo. Editováno: 25. Květen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 hex can nepotřebuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostitras777 Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 a můžeš mi tedy napsat co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Zdravim panove Stale resim houpani otacek u meho motoru AKL.Sehnal sem druhou klapku abych se ujistil zda to zpusobuje ona ci ne.Pekne sem vycistil, i zakladni nastaveni sem provedl.Jenze mam odlisne hodnoty napeni nez v "navodu" z VISu a navic hodnota napeti 3,75 ve druhem poli neni ustalena ale kolisa od 3,75 do 3,73.Zajimalo by me zda je to normalni nebo je neco spatne.Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Nikdo nevi ? To uz jsou vseci na dovolene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 (editace) Ciao chlapci. Kamarád si zapůjčil diagnostiku a nabídl mi, že zkontrolujeme i moje auto - no, neměli jsme to dělat . Ze seznamu závad chápu akorát jednu - že je vadný snímač teploty chladící kapaliny (taky se mi na přístrojovce ručička teploty ani nehne, takže to je jasný), ale zbytek mě dost zaskočil a nevim, co bych s tim měl/neměl dělat. Podotýkám, že auto jezdí :-P. Za pomoc předem díky, Hyby Octavia 1.9 SDI, bez výbavy Editováno: 26. leden 2013, autor: Hyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Mám dotaz dokáže mi někdo osvětlit dvě závady na VAGu?vymažu je opět se napíší. Viz foto,lépe to sem sosnout neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.