sprg Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdravím, zdá se mi že mi SDi nějak moc žere..Je fakt že teď jezdím jen takový drcky do 15 km ale i tak..na nádrž najedu tak 500 km a to se mi zdá fakt málo..žere to tak stejně jako předchozí 16v 55kw. řekl bych že možná i víc..Na diagnostice jsem to měl a nic to neukazuje..Zdá se mi to, nebo je něco špatně?,čím to může být??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Třeba špinavým vzduchovým filtrem. Kontrolovali jste předvstřik? Teplota motoru v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Na plnu nadrz musis v pohode spravit 1000km. Zaneseny VZDUCHOVY+PALIVOVY (naftovy) filter. VYMENA!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthinn Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To je nejaky divny to by muselo zrat 12 litru? To snad ani neni mozny, netece ti nafta? Prepadovy hadicky atd. Ja najedu 850 - 1100 km v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To je nejaky divny to by muselo zrat 12 litru? To snad ani neni mozny, netece ti nafta? Prepadovy hadicky atd. Ja najedu 850 - 1100 km v pohode. Ty filtry oba vyměním...Nafta myslím že neteče..nikde jsem si ničeho nevšiml...no taky mi to příjde moc..Teplota motoru vpoho, jede to myslím normálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Dnes vyměním vzduchoveja objednám palivovej filtr..Kamos mechanik mi rikal ze spis ten vzduchovej, ze kdyby byl ten palivovej zanesenej tak to spíš nepojede..Tak doufám že se to zlepší...Protože to žere fakt moc..při každým startu je raficka palivomeru o kousek niz a je to videt normálne okem...je to divny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Vymen aj vzduchovy+palivovy!!!!!! Potom sem napis ci ti to pomohlo!!! Ak budes menit Naftovy filter tak ho men na zohriatom motore. Lahsie idu hadicky dole. Nezabudni naliat naftu do NOVEHO naftoveho filtra!!! Editováno: 23. Únor 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 sprg: Tak čtu a jsem zvědavej jak ti to dopadne.....ze zkušenosti by ti to SDi mělo pobírat max do 6ti/100km a to bys tomu musel pěkně dávat - já s tím svým chiplým TDičkem jezdím do 6,5 a to přesně jak píšeš ty - couračky 10km sem tam. Držím palce a věřím že to vyřeší ten vzducháč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 sprg: Tak čtu a jsem zvědavej jak ti to dopadne.....ze zkušenosti by ti to SDi mělo pobírat max do 6ti/100km a to bys tomu musel pěkně dávat - já s tím svým chiplým TDičkem jezdím do 6,5 a to přesně jak píšeš ty - couračky 10km sem tam. Držím palce a věřím že to vyřeší ten vzducháč To taky doufám...Dost mě to trápí...kupoval jsem SDI kvůli spotřebě a teď to žere víc jak benzín..Snad ty filtry pomůžou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Oby filtry vyměněny...Snad se to zlepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Oby filtry vyměněny...Snad se to zlepší.. Tak natankuj plnu nadrz vynuluj denne pocitadlo a jazdi. Ked prejdes 300Kilometrou tak chod na pumpu a dotankuj nadrz do plna mal bi si natankovat cca 15litrou nafty. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Myslím, že tohle prostá výměna filtrů nevyřeší ... Projít přívod + odvod paliva (prostě palivovou soustavu) Podle mě, tvoje auto má kapavku Že by SDI bylo schopno schramstnout 12 litrů, aby se mu něco stalo - možná jo, SDI je všemocný - ale hulilo by jak fabrika ve které topí ojetejma pneumatikama Když nikde nic nenajdeš, nech zkontrolovat vstřiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Takze oba filtry vymeneny a je to rekl bych porad stejny..Mysli ze ale nikde nic nekape..o kdyz to nekde stoji tak zádnej flek od nafty..ze by to hulilo serict neda..ted presne shrknu spotrebu a uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jak poznám že jsou špatný vstřikovací trysky??Koukal jsem na ně u Autokelly a není to zrovna laciný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak jsem to změřil a při normálí jízdě..Spíš město 5,2L/100Km..což je myslim slušný..Ještě dotaz...Pasují kola z Octavie II 15" na fabii I?? Případně z octavie I??Rád bych na to dal 15"..Nebo dou i větší?? Vím že to sem nepatří ale nebudu zakládat nový téma..dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak jsem to změřil a při normálí jízdě..Spíš město 5,2L/100Km..což je myslim slušný..Ještě dotaz...Pasují kola z Octavie II 15" na fabii I?? Případně z octavie I??Rád bych na to dal 15"..Nebo dou i větší?? Vím že to sem nepatří ale nebudu zakládat nový téma..dík To už je jiná jak 12l/100km - kolem těch pěti litrásků by to odpovídalo Kola z Octy I mj 5x100 = pasujou, Octa II má tuším 5x112 = nepasujou...pokud "kecám" dejte mi to sežrt a opravte mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Spotreba MESTO 5,2L - JE O.K. Kolesa z OC1 Pasuju 5X100 Kolesa OC2 NEPASUJU 5X112. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprg Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Díky za rozteče..To jsem potřeboval vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bin Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 se mi zda taky naka vysoka tk okolo 6 aj 7??max?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 ahojte, chcem sa opýtať koľko najazdíte km na plnú nádrž ? Ja posldene 3 tankovania som za každým najazdil 650 km až 670 km a zdá sa mi to dosť málo pri tom spotrebu mám okolo 4,5 ! Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema1 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Když se tu řeší spotřeba tak bych se taky rád zeptal. Mám fábku 1,9tdi a měl jsem tam kn vložku. Koupil jsem norální vzdychovej filtr a začalo to žrát cca 7-8 litrů. Neříkám že jezdím pomalu ale snad by to mělo žrát méně ne? s tím kn filtrem to bralo okolo 6l. Ale když jsem ji zkoušel protáhnout do kopce (1km) úplně plnej, tak mi ručička klesla asi o 2mm, zkusil jsem to znova a další 2mm ručička níže. Ale při jízdě do práce cca 25km úplnou lochtačku (90kmh) tak to jede tak za 5,5.. A palivovej filtr novej.. A diagnostka nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 ahojte, chcem sa opýtať koľko najazdíte km na plnú nádrž ? Ja posldene 3 tankovania som za každým najazdil 650 km až 670 km a zdá sa mi to dosť málo pri tom spotrebu mám okolo 4,5 ! Ďakujem Nikto nič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 ahojte, chcem sa opýtať koľko najazdíte km na plnú nádrž ? Ja posldene 3 tankovania som za každým najazdil 650 km až 670 km a zdá sa mi to dosť málo pri tom spotrebu mám okolo 4,5 ! Ďakujem já najedu přibližně to samý,taky se mi to zdá málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.