bassaqq Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Ahojte, omlouvám se jestli je to špatná sekce ale nevím kam to zařadit...mám možnost sehnat úplně nový výfuk, origo, nikdy nejetý za skvělý prachy a nevím jestli je z combika (majitel ho dostal a taky netuší), můžete mi prosím pomoc? tady je fotka a díky všem za rychlou pomoc, jinak mám r.v. 2001 Editováno: 23. Únor 2009, autor: bassaqq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nemá 4x4 jinak tvarovaný výfuk kvuli té zadní nápravě??? Nevím - jen mne to napadlo.... Mám pocit že mám ty dva zahnutý laufy na cobiku delší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassaqq Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 taky si myslím že tohle bude spíš na obyč 1.8T...ale tenhle komplet za 3000 no nekup to...ted je auto bohuzel u doktora a nemam moznost se kouknout na spodek a behem par dni se musim rozhodnout, dokud ho jeste má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.