Krejdy Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Čus nevíte někdo kde se dá sehnat tahle mřížka do RS-nárazníku???? Milotec ji nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To si asi někdo koupil tahokov a upravil si to takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Nejspíš, zatím jsem na ní na netu nikde nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ale vypada dobre co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Chtěl jsem kdysi tahokov na Fabii, ale na Oktě se mi to moc nelíbí...možná to je provedením - lhce bych ho "utopil" do nárazníku, nevím, ale na téhle fotce se mi to nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e-MG-e Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Pecka, vypadá moc hezky, moje krevní skupina!!! Editováno: 15. Červen 2009, autor: e-MG-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 je to pěkny .ale neda se to vubec sehnat. od nas to tu měl Mad Mike O2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 mne sa to nepáči, najlepšie to má Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.