BikerB6 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zdravim. Mám takový dotaz na zdejší znalce. Včera jsem zjistil, že mi nesvítí na mé fabce přední levé světlo- levá přední potkávačka, levá přední parkovačka a ani levá přední mlhovka nesvítí. Když jsem zkoušel dálkové světla, tak mi svítili obě. Pravá strana mi svítí normálně. Na pojistky jsem se dívala ty jsem vyloučil, protože jsou dobré. Přiznám se, že na žárovky jsem se nedíval, ale pochybuju, že by ruply všechny tři zaráz. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 skontroluj si najprv tie ziarovky ) pre vylucenie moznosti tejto zavady .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 poistky premerat a nie iba vizualne skontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BikerB6 Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 poistky premerat a nie iba vizualne skontrolovat. Pojistky jsem zkontroloval a i vyměnil za novou a furt nic. Zítra se tedy mrknu na ty žárovky, ikdyž se mi do toho moc nechce, protože u toho TDIčka na levé straně moc místa není :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Až skontroluješ co ti radí kluci, tak se zkus ještě mrknout k světlu....je zam ten hlavní svzek kablů co vede šťávu do světel, zkus s ním zahejbat a dotlačit ho...někdy se stane že je lehce povytaženej, obzvlášť u nafťáka kterej se tolik klepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.