George3 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dobrý den,auto mě občas jakoby začne cukat(jakoby ztracelo výkon),dneska jsem měnil žhavící modul a chvíli to jelo moc pekně,ale když jsem jsem vypnul motor a nechal to cca 20minut staát,tak to znova začalo...Mám octavii 1,4 16V 55Kw 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 každopádne dať na VAG, chýb môže byť niekoľko desiatok od káblov zapaľovania až po klapku a iné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 žhavící modul?????? Slyším to poprvé.... co to má být??? myslel jste zapalovací modul??? Proč jste ho měnil? řekl vám to někdo po vagu? kolik máte na svíčkách najeto? zkusil jste vyjet nádrž a natankovat jinde? Může to být milion věcí musite jít vylučovací metodou.... na tohle vám nikdo rovnou neodpoví protože by musel vyjmenovat vlastně všechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 svicky ,palivovy filtr:) to je vetsina pripadu "cukani" po pripade vaha vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koyote Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 já mám octavii z roku 1997 1,6 55kw a cuká mi to také. Většinou když jedu konstantní rychlostí a točím to na nějakých 2 000 až 2 500 ot/min. Mám tam nový palivový filtr a čistil jsem rozdělovač a dělá to stále :'( Palivo tankuju jenom na Shellce takže pochybuju, že by jsem měl v nádrži nějaký bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No nemyslete si, že Shellka má tak výborný palivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koyote Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Mno nevim, ale je rozhodně lepší než u nějakejch šmoulů v nějaký vesnici, kde do toho přidávaj vodu. To bych se potom nedivil, že to cuká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Možná to nemusí být palivem. Je třeba to dát na VAG. Jsou to desítky věcí co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A pokial ti ani VAG nic nezisti, tak by som sa mrkol na hadice v sani, mala netesnost dokaze pekne rozhasit chod motora,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilis1 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Caute, Ja to mel take a byl to spatnej kabel od svicek ,nejprve nejakou dobu cukani X km a potom uplna ztrata vykonu .Vymena kablu a jede O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santafe Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Len taka mala rada na zaver. Pri tychto problemoch kde je moznych x-zavad treba ist vylucovacou metodou a samozrejme od tych najlacnejsich po najdrahsie,nie naopak Takze nekupuj hned nove auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koyote Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Dnes jsem byl na VAGu a nic to nenašlo takže začínám pomalu kupovat nový svíčky, kabely, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santafe Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Daj vediet ci to pomohlo!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koyote Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vyměnil jsem svíčky a zatím jede jako drak. Tak doufám že jí to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.