Přejít na obsah

AutoJarov

karlos3

Doporučené příspěvky

Vorliku, to je trosku jinak, ceny v ceniku jsou doporucene vyrobcem, je to tam myslim dokonce napsany... ja souhlasim ze to neni spravny, kupovat auto jako na trznici, ale presne takhle je to postaveny. Prodejce ma moznost se s cenou v urcitym rozmezi pohybovat, a neni duvod toho nevyuzit.... respektive neni VUBEC zadnej duvod davat mu vic penez, nez je nezbytne nutny. Kdyz si ukecas slevu 100.000,- neni to o tom, ze usetris 100.000,- ale o tom, ze on tech 100.000 nedostane !!! Vem si do ruky 100.000 korun a prostrkej je tou mrizkou do kanalu, to je totiz presne to jako kupovat auto za cenikovou cenu. Je opravdu zbytecny davat nejakymu ubohymu sracovi v autosalonu, kterej ma sotva dokonceny zakladni vzdelani (a to plati jak pro prodejce tak pro mechaniky) jakykoliv penize navic.

Se servisem je to celkem jednoduchy. Setri se vsude, tak se zamestnavaj blbecci ktery nemaj zadny vzdelani. Nikdo normalni tam za ty smesny penize delat nepujde.

Než něco takového napíšeš měl bys o tom něco vědět, zbytečně urážiš lidi o kterých nic neviš, a řekl bych, že to svědčí o tvé inteligenci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže musíš si Blade uvědomit jednu věc... na každým zboží ať už je to auto, pračka, vibrátor... má obchodník nějakou marži... někde 30% jinde 15% na hadrech třeba i 100%... a ty když tam napochoduješ, že jdeš pro JEDNO auto a vlastně říkáš obchodníkovi, za kolik ti ho má prodat, tak to je u mě drzost nad drzost! já bych tě vynesl v zubech!

Odkaz ke komentáři

já kupoval u našeho prodejce tady v Ústí auto v roce 2007 v listopadu... máti ho tam kupovala už v září, pak jsem jim dohodil mýho strejdu na F II combi, dál jeho zetě na Rooma Scout a pak i mojí sestru na F II Hatch... když tam dneska přijdu, tak mám slevu na servis, na náhradní díly a i na nový auto! ale je to něco za něco! ne že tam napochoduju jak MISTR SVĚTA AMOLETA a začnu jim říkat, kolik to moje auto bude stát! a jesli na škodovku nemáš, tak si jdi koupit korejčáka! ;)

Odkaz ke komentáři

Než něco takového napíšeš měl bys o tom něco vědět, zbytečně urážiš lidi o kterých nic neviš, a řekl bych, že to svědčí o tvé inteligenci.

Willisi, uznavam ze mozna nemam dost zkusenosti, ale to, s cim jsem se zatim setkal byla vzdy tragedie. Kupoval jsem zatim jenom dve auta, jednal jsem s celkem asi 20 prodejci, z toho 10 pouze emailem, nicmene na VSECHNY plati to, co jsem napsal. Uroven vystupovani cca jako taxikar v mercedesu pianu z roku 1986, psanej projev vrcholici pojmem 'cenova nabYdka'....

O mechanicich bych jenom opakoval to, co uz tu napsali jini.

Nejlepsi byl jeden majitel autosalonu... pres sedivej oblek, nejspise jeste z maturitniho plesu, navlecena kozena bunda, falesny rolexy a zlatej prsten s cernym kamenem na malicku.... asi driv delal zelinare.... lol

Odkaz ke komentáři

Rolbař:Ano tam se sice dá koukat ze salonu Honda na dílnu,ale tam kam se ted kouká už neni celá škodovka,vzadu v areálu maj postavenou novou více patrovou dílnu a tahle stará prozatim slouží na takový ty rychloví opravy pro všechny koncern.vozy,pak pro Hondu a stejně se tam prý bude co nevidět rušit a budou to předělávat na dílnu kde se budou montovat doplňky a příslušenství na nové vozy.

Vorlajz:Nevim co by tě mělo srát na tom že chce někdo slevu,prodejci jsou normální překupnící kteří si můžou udělat cenu jakou chtěj....A ono to dnes tak prostě funguje skoro ve všem,kdo udělá lepší cenu,tak ten vyhrál a má kšeft......Mě kdyby prodejce nenabídl slevu,tak okamžitě odcházim a to bez debat.....Jen co jsem si vydupal slevu u Audi,tak jsem tím ušetřil 915kč .....na tom 3.0TDI pro sebe jsem dostal dokonce dolu 415.000kč a na obouch těch 2.7TDI jelikož nejsou až tak přehnaně vybavené jako ten 3.0TDI jsem dostal -250.000kč/ks...Když jsem to objednával,tak jsem si předtim objel audi salóny a tam kde neměl prodejce snahu jít s cenou dolu měli smůlu,otočka o 180 a hurá do jiného salónu....Nejprve jsem ale neměl vybranej Jarov,ale Porsche-Smíchov,protože první nabídka na Jarově byla 3.0TDI mínus 300.000kč a na 2.7TDI mínus 150.000kč,což upřímně řečeno v téhle době a při těch cenách audi je malá sleva.

A funguje to tak v ostaních odvětvích,branžích apod. ....bohužel i u mě....já kdybych firmám nenabídl nějaké zvíhodnění oproti ostatním,tak se můžu tak leda projíždět tady u mě kolem bloku a do 3.měsíců končim.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři

Nechápu, proč se Vorlajz pohoršuješ nad smlouváním o cenu Škodovky. Pokud bys tak omlouval, že se stydíš vyjednat pro sebe jako kupujícího lepší podmínky, pak jó. Srovnání s cenou rohlíků neobstojí, prostě jsou v našich končinách komodity, a ruku v ruce s nimi jde cena, kde pokud si neusmlouváš lepší cenu, bude si akorát prodejce mnout ruce, že svému chlebodárci opět ušetřil a věř, že pak poběží za majitelem salónu a bude hlásat: "Pánko velkomožný, a boľo to bez sľavy :smich: Co takhle prémie. Navíc, Škoda není Maybach, kde se řídí filozofií, že ptáš-li se na cenu, pak na to auto nemáš. Mě teď čeká nákup nového auta a musel bych si nafackovat, kdyby mě prodejce utáhnul na vařené nudli a koupil bych od něj auto za ceníkovou cenu a měl dobrý pocit, že mi dá koberečky zdarma. To si raději objedu nebo obvolám, jak už tady někdo psal, klidně desítku dvacítku prodejců a za ušetřený peníz pak vezmu famílii na bomba dovolenou nebo si koupím mega americkou ledničku s Tv, ať jsme celá rodina ještě vyžranější lol

Odkaz ke komentáři

V žádnym případě nejsem žádnej machr a ani tak nikde nevystupuju....už jsem za ty léta nakoupil tolik nových aut že bych to ted asi dlouho počítal,ale vždy je to jen a jen o penězích.....Je to prostě tak....Nikdy v životě bych nekoupil auto za katalog.cenu nebo z nějakou trapnou slevou typu 10-20.000kč......Třeba u Toyoty když jsem kupoval Aurise pro holku..na internetu jsem nejdřív projel co kde maj na skladě a za jakou cenu,vybral jsem si v limit.serii Exclusive08 což byla rozšířená výbava o nadstandart.prvky a ještě za zvíhodněnou cenu,přišel jsem k prvnímu vybranému prodejci Toyota(prvně v životě)..ten už se dál o nějaké slevě nebavil,jen nabídl ještě nějaké zvíhodněné příslušenství..řekl jsem dobrý já se ještě ozvu.....jel jsem ke druhému vybranému prodejci Toyota a ten mi okamžitě bez ptaní nabídl navíc dolu 50.000kč...tak nebylo co řešit.

Dnes je vše jen a jen o penězích o tom žádná!!!

Odkaz ke komentáři

Vorlajz: Kdybys aspon tusil jak se stanovuje cenik, tak bys takhle nemluvil. Skoda vezme vyrobni cenu auta pricte k tomu naklady na vyplaty plus marzi a vynasobi to dvema => cenik pro prodejce a ten prodejce ti pak da 8-10% slevu a ty si myslis jak si krasne usetril, ale on ma krasne do sveho zisku dalsich 40% - 8% za marze ... zbytek je jeho...ja osobne delam take obchodnika...ne sice v prodeji aut ale cenove se pohybuji na stejne vysi jako auta a dela se to takhle uplne vsude. Takze jak tu vsichni pisou...je treba se ozvat.

Ja uz jsem koupil u toho prodejce 8 aut, takze slevu na servis mam take a jiz urcite znamosti tez.

Ale i tak kdyz jdes poprve do prodeje a chces od nich auto cirka za 700t ... tak rozhodne mas narok nejmene na 12% ... ale je treba se proste ozvat a projet si tech prodejcu vice a srovnavat a srovnavat...rozhodne se to vyplati venovat tomu dva tri dny projizdeni pres prodejce.

Odkaz ke komentáři

Zvlášť u autorizáků bych jim moc nedoporučoval aby mě při smlouvání nad cenou vynášeli v zubech, jak zde kdos napsal. Já je taky nevynáším za šílený pálky, který po mě nudou chtít u novýho auta za servis resp. de facto jen olej, filtry a pohledové kontroly!!! Tak nemám strach, že by kvůli mé hamižnosti u koupě vozu následně trpěli hlady děti prodejců - živitelů.

Odkaz ke komentáři

Hlavně jak řekl i sám prodejce na Jarově....že klidně prodejci prodaj auto za pomalu výrobní cenu jen s toho důvodu aby prodávali a výrobní linka mohla jet.....

Jasně,Audi ceny jsou někde úplně jinde,tam ty slevy jsou fakt min.od 200.000kč......ale i na takovou OII-Combi se dá s přehledem stáhnout na min.slevu 100.000kč....o skladových autech nemluvě,ty jdou kolikrát i o víc jak 100.000kč.

Odkaz ke komentáři

A mne se tady nekdo divi ze chci byt u garancky osobne pritomen :):) Po zkusenostech z ruznych servisech v Brne, budu stat pri garancce jako trubka u auta, tupe zirat a koukat jak mi vymenuji filtry, olej, atd.... Cas si udelam, je to v mem zajmu a nechci aby neco odfusovali. Mne osobne by stacil servis, kde si muzu sednou do kresla popijet kafco a pres sklo koukat, jak mechanici delaji opravu nebo garancku. V ruce mikrofon a komandovat je kdyz neco delaji spatne nebo neco neudelaji. Otazka: znate nejaky servis Skoda, kde se muzou zakaznici koukat pres skolo na svoje auti jak mu ho opravuji ??? A nemusi tam byt kozene kreslo, staci obycejne latkove a trochu kafe... :smich::smich::smich:

Dělám to a vidím úplně stejně.

Do autorizáku jezdím jen kvůli záruce mobility, jinak mám mechanika vedle ve vesnici co to dělá jako vedlejšák k práci v autorizáku Citrona.

Odkaz ke komentáři

já kupoval u našeho prodejce tady v Ústí auto v roce 2007 v listopadu... máti ho tam kupovala už v září, pak jsem jim dohodil mýho strejdu na F II combi, dál jeho zetě na Rooma Scout a pak i mojí sestru na F II Hatch... když tam dneska přijdu, tak mám slevu na servis, na náhradní díly a i na nový auto!

Kolik máš slevu na servis a kolik na nové auto, když jsi jim vlastně prodal 5 aut?

Odkaz ke komentáři

Taky bych auto nedal někam kde nikoho neznám apod. ....ten známej co dělal na tom Jarově byla bomba....k němu jsem jezdil na bežný servis vždy o sobotách,kdy tam měl úplnou volnost,byl jsem u něj(né z důvodu nějaké buzerace nebo hlídání ho,ale protože mě bavilo na něj koukat jaká je to pečlivka a pokecal jsem s ním u toho)....když se něco posralo u auta v garanci,tak jsem tam přijel kdykoliv v týdnu normál přes příjem s tim že jsem mu předem volal že tam jedu a když se mi něco podělalo u auta po záruce,tak mi to dělá u sebe doma v garáži,kterou má dost slušně vybavenou a jak jsem psal....v létě kdy máme méně práce si to dělám i sám,protože mě to dost baví,ale já jsem hroznej,já třeba nemůžu jen jednoduše vyměnit destičky,prohodit je a basta,což by zabralo max.do 45.min,já si to rozeberu,kartáčem na vrtačce do mrtě vyčistim vše od prachu a nečistot,sprejem odmastim,vydrbu al.kola z vnitřní strany a když už jsou i brzdiče oprejskaný,tak to vše pečlivě zakryju oblepim a přelakuju sprejem na to určenim(hlínik-stříbrná)....takže naposledy mi výměna destiček u všech čtyřech kol zabrala celou sobotu :D ....Já vim no..jsem magor,ale tak to mám prostě rád.

Odkaz ke komentáři

Jasně,Audi ceny jsou někde úplně jinde,tam ty slevy jsou fakt min.od 200.000kč......ale i na takovou OII-Combi se dá s přehledem stáhnout na min.slevu 100.000kč....o skladových autech nemluvě,ty jdou kolikrát i o víc jak 100.000kč.

Presne tak - ted jsem kupoval OII Combi a sleva byla cca 110kKc... Nebyla to skladovka, tak to neslo vic. A to jsem se stejne trochu unahlil bo jsem si myslel, ze kdyz ma kamos znamyho majitele salonu, tak mi nikdo lepsi slevu neda. Ale pak jsem mel jeste jednu schuzku a tam by mi byli dali slevu o par tisic vyssi a jeste spoustu doplnku zdarma, coz jsem ja nemel.

Ale aby to nekdo nechapal spatne, nestezuju si na svoji slevu :)

Odkaz ke komentáři

Já jsem teď absolvoval první sevisní prohlídku 15.000 km a chtěl jsem vidět výměnu oleje na

vlastní oči. Po několika fuck-off telefonátech jsem se dovolal do AUTODRUŽSTVO PRAHA

Spojovací a tam mi řekli že to není problém. Ráno jsem s autem přijel, vzali mě na dílnu

(dokonce se mi přišel osobně představit mistr servisu) a pak jsem z rohu dílny vše sledoval.

Byl jsem mile překvapen že neexistuje nějaké shlukování mechaniků s vulgárními výlevy atd.

každý byl prostě na svém místě a dělal si svoji práci. Mechanik který dělal moje auto mě k němu

dokonce přizval a informoval mě o jednotlivých úkonech. Za cca 1,5 hod bylo hotovo a já spokojeně

odjížděl. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak to je hezký,to je krásnej přístup :palec2: ...Autodružstvo Praha je asi 500m od AutoJarov,tak až budu mít nějakej problém na záruku tak to tam možná zkusim..když mě vemou k tomu,tak nebudu mít obavy.....Vidiš,tam mě to ani nikdy nenapadlo přitom jezdim pravidelně kolem.

Odkaz ke komentáři

To je taky pravda o těch platech v dnešní době,to má na to taky sakra velký vliv!!!.....za mé éry automechanika(což byl automechanik pan někdo a víc i jak takovej primář nemocnice),kdy jsem po vyučení nastoupil do servisu jsem si na to dobu žil jak prase v žitě a to bez legrace...

Bez legrace, to ti přijde normální, aby někdo vyučenej měl vyšší "postavení" než doktor co zachraňuje životy????

Jinak zkus Menčíka, psals, že "kolega" tam jezdí, já taky s 3 autama a spokojenost, jsou furt taková rodinná firma. Jsou tam dva, nebo tři technici na příjmu, nejlepší je ten s iniciálama P.B. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak nejak si to predstavuji... Prijdu, skouknu, zaplatim a odjedu.... :) K tem cenam "Lina huba, hole nestesti". Kdo se nezepta, tak at plati ze jo...Kdo se snazi usmlouvat cenu a povede se mu to, usetri nejake penize a ty muze utratit zase nekde jinde. Osobne jsem mel slevu na O II cca 68 tisic, ale to jenom kuli tomu ze jsem si vymyslel 1,8 a tech moc na sklade nemeli. Niz to uz neslo. Nasel jsem si jednu skladovou v Praze a prisel za obchodnikem v sobotu a ukazal jsem mu to.Skoukli jsme ceny a vybavu a nechal jsem ho at se snazi. Snazil se ale malo tak jsem mu na rovinu rekl jestli nepodleze cenu z Prahy, v pondeli koupim Skodu v Praze a on nebude mit kseft.... :) Samozrejme vsechno korektne a v klidu... :p Jeden telefonat v sobotu v poledne, asi nadrizenemu a mel jem to. :p :p :p Nedal by slevu jel jsem do Prahy ... Tot vse...

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě to normální neni,ale prostě bylo tomu tak....v té době si automechnik vydělával čtyř až pětinásobek průměr.platu a to min.a každej jim lezl do zadku...k nám jezdil tehdy např.přimář VN ve Střešovicích a lezl nám všem do zadku tak že celá naše dílna včetně mě jsme byli tzv.modrý knížata a cokoliv jiného bych v té době potřeboval,tak by skákal jak divej.....a dnes??ty kluci pomalu berou životní minima a zacházej s nima jak s póvlem.....tak se pak neni čemu moc divit že tu pak zakládáme takovéhle témata o nekvalitách autor.servisů.

Jinak k Menšíkovi do Karlína jezdí kolega už z druhym SI,taky tam měl pár menších incidentů,ale to spíš ohledně ceny,půjčení auta,řešení garance apod.,ale že by je nějak přechvaloval,to zas ne.....Jediné je tam dobrý že si k prohlídce i u auta v záruce můžeš přinést vlastní díly(oleje,filtry atd.),což se dnes už moc nemůže.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...