Kouďák Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Díky všem za rady jak spárovat nové ovladače u vystřelováků. To se povedlo, ale nevím (a nikde jsem to nenašel), jak rozfungovat to třetí tlačítko. To prostřední na odskok kufru. Vcelku detail bez kerého se to dá přežít, ale když už tam je... U toho starýho (náhle zemřelého) ovladače normálně fungovalo... Dík za případné rady. Kouďák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 někde tu je tuším napsáno (dodělání DO) že ovladač 3 tlačítka a 2 mají rozdílné frekvence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Nerozumim dotazu, ale kdyz jsem kdysi davno menil obyc dvoutlacitkove klice za tritlacitkove s odskokem kufru, tak jsem jen nakodoval nove klice a treti tlacitko fungovalo bez jakehokoli dodatecneho aktivovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.