havrosh Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Ahojte, mam nove O1 kombi/2004/210.000km a trosku me zarazi ze i pri male nerovnosti napr: pricny spoj mezi starym a novym povrchem je relativne dost slyset (bouchnuti na predni naprave). Nemate tip co zkontrolovat? Tlumice, silentblocky,... diky michal Editováno: 27. Únor 2009, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jj, přesně tak. Tlumiče a silentbloky nápravy. Hlomození při malých nerovnostech odpovídá (počítám) špatným silentblokům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jj, přesně tak. Tlumiče a silentbloky nápravy. Hlomození při malých nerovnostech odpovídá (počítám) špatným silentblokům. Diky za info michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Diky za info michal cepy nebo kosti stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mě to taky dělalo a v úterý jsem vyměnil skoro vše a je ticho.Měnil jsem kosti stab.,gumy uložení stab.,zadní+přední synenblok ramene,svislé čepy.Ještě mi chybí vyměnit krajni čepy řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 uložení tlumiču a možná ještě tyčky řízení tady nebyly jmenovány to byl můj problém s třískáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.