tafi Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ahoj mám takovej problém,dneska se mě při cestě do práce najednou zbláznil ukazatel stavu paliva .Najednou ručička spadla na 0 a pipla mě rezerva.Nádrž mám plnou a sem z toho jelen.Může to být nějaký čidlo nebo něco podobnýho?Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 mě to přestalo ukazovat po výměně palivovyho cerpadla a zatím nebyl čas se na to podívat panove poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 tak už to mám vyřešený...jen špatnej kontakt u plováku....zahýbal jsem s tím a už to faká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 los kontaktos.... či plovák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fesoj Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Mě to udělalo dvakrát jednou začal ukazovat asi půl nádrže a po druhé prázdnou. Po vypnutí zapalování se to ale ustálilo a od té doby nic. Měl sem to na Vagu s jiným problémem a ukázalo to i sporadickou chybu na plováku. Zatím jsem se na to nedíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdravim .mám O1 1.9tdi a ted mi ukazuje rezerva pokazde jinak Třeba pípne a už svítí pořád,asi 3x se stalo ze při jízdě do kopce pípne a svití 2-3 km,pak zhasne ujedu 30km a pipne znova a svítí už furt,je to normální,nebo je špatný naký cidlo????Při kolika litrech cca zapne rezerva???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ta signalizacia mi robi presne to iste. Ked idem s prazdnou nadrzou do kopca rozsvieti sa kontrolka paliva a dolu z kopca zase zhasne. Pokial sa mi rozsvieti na rovine tak uz nezhasne ani dolu kopcom. Myslim,ze je to normalne a suvisi to s polohou plavaku pri snimani kriticky nizkej hladiny paliva.Nehladal by som za tym ziadnu zavadu. Kolko je tam pri rezerve paliva neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ta signalizacia mi robi presne to iste. Ked idem s prazdnou nadrzou do kopca rozsvieti sa kontrolka paliva a dolu z kopca zase zhasne. Pokial sa mi rozsvieti na rovine tak uz nezhasne ani dolu kopcom. Myslim,ze je to normalne a suvisi to s polohou plavaku pri snimani kriticky nizkej hladiny paliva.Nehladal by som za tym ziadnu zavadu. Kolko je tam pri rezerve paliva neviem. Ale kdyz se rozsvití do kopce,tak sviti jeste tak 2-3km i z kopce,pak zhasne a pipne treba az po 20km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pokial mas pocit, ze tam nieco nemas OK, skus vytiahnut palivomer a pozri ci na nom nemas najaky povlak s parafinu obsiahnuteho v palive.Mohol by mozno vyvolavat oneskorene reakcie plavaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pokial mas pocit, ze tam nieco nemas OK, skus vytiahnut palivomer a pozri ci na nom nemas najaky povlak s parafinu obsiahnuteho v palive.Mohol by mozno vyvolavat oneskorene reakcie plavaku. Díky ,mrknu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 prosím prosím... kolik je v rezervě ještě paliva když začně rezerva svítit OI r. v. 98 1.6 GLXI 74 kW? 5l?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Rezerva má 7 nebo 9 litrů, ale teď nevím, který číslo je správný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Rezerva má 7 nebo 9 litrů, ale teď nevím, který číslo je správný Hm,taky s myslím těch 7-9,ale spíš těch 7,ruku do ohně za to ale nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jsem se díval do technických údajů Octávek a Octy co mají nádrž 55 litrů (většina Octávek), tak mají rezervu 7 litrů a Octy s nádrží 63 litrů mají rezervu 8 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já mám rezervu v kanystru 5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Je dobre poznat velkost rezervy,ale nevidim ziaden zmysel pri jazdeni "nadoraz"-hlavne pri dieseloch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je dobre poznat velkost rezervy,ale nevidim ziaden zmysel pri jazdeni "nadoraz"-hlavne pri dieseloch. Nejezdím nadoraz,vzdy tankuju při začátku rezervy,jen to sebou vozím,asi ze zvyku A pro blondýnky,které kanystry nevozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak ten argument s blondinami ta uplne ospravedlnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nejezdím nadoraz,vzdy tankuju při začátku rezervy,jen to sebou vozím,asi ze zvyku A pro blondýnky,které kanystry nevozí také tankuji když začne pípat rezerva, nebo vím že brzy jedu na rezervu proto jsem to nikdy nějak nepotřeboval vědět ale jednou jsem se nějak nad tím zamyslel a nevěděl jsem jak to je.... a kanystr s sebou vozím také co kdyby něco přeci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 také tankuji když začne pípat rezerva, nebo vím že brzy jedu na rezervu proto jsem to nikdy nějak nepotřeboval vědět ale jednou jsem se nějak nad tím zamyslel a nevěděl jsem jak to je.... a kanystr s sebou vozím také co kdyby něco přeci.... Jednou jsem dolíval z kanystru blondýnce,a už jí dolívám 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Teraz neviem ci sa stazujes alebo chvalis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.